Κατερίνα Ζαρίφη - Μιλάει για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη σήμερα

Στην κάμερα της εκπομπής Φτιάξε Καφέ έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη την Πέμπτη και μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους.

Η δημοσιογράφος είπε σχετικά με τα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα: "είμαι της σχολής "το αποτέλεσμα μετράει". Είμαι της άποψης ότι πρώτα πρέπει να κλείσεις κάτι και μετά να το πεις", ενώ επιβεβαίωσε πως επρόκειτο όντως να κάνει ένα βραδινό show στον Alpha το οποίο "δεν τελεσφόρησε κι έτσι τώρα είμαι εκτός Alpha". 

Για την αποχώρηση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη σχέση που έχουν σήμερα η ίδια δήλωσε: "Ήταν μια συνειδητή απόφαση και έγινε κοινή συναινέσει...και πραγματικά ήρθε πολύ ομαλά, δεν είχε συγκρούσεις, διαμάχες. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος χαμελαίων, ελίσσεται. Αυτή η γυναίκα είναι rolling stone. Δεν πιάνει χόρτο. Συνέχεια ψάχνεται και όταν έχεις όρεξη σε αυτή τη δουλειά δεν σε εγκαταλείπει ποτέ... Δεν έχουμε ιδιαίτερη επικοινωνία τώρα, αλλά ποτέ δεν ήμασταν στο τηλέφωνο να λέμε τα προσωπικά μας. Ήμασταν πάντα κοντά, στα 10 χρόνια δεν μπορείς να μην είσαι κοντά μ' έναν άνθρωπο, δεν έχουμε επικοινωνία, σίγουρα όμως την καλή μου επιτυχία θα την στείλω".

Πηγή: yupiii.gr (Μαρία Χάλαρη)