Γιώργος Χρυσοστόμου: "Δεν πιστεύω στην αγάπη"

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου –που το φθινόπωρο θα είναι στο θέατρο Κιβωτός στην παράσταση "Πέτρες στις τσέπες του" μαζί με τον Μάκη Παπαδημητρίου- μίλησε στο περιοδικό People και στη Βένια Καραγιάννη για όλα.

Είσαι καθόλου τρυφερός με τις γυναίκες; 
Και παλιά ήμουν τρυφερός κι αν η άλλη δεν το εκτιμούσε πολύ, γινόμουν ένα τέρας. Τώρα δεν έχω κάποια να τεστάρω τις δυνάμεις μου. 

Ερωτεύεσαι στα αλήθεια ή θέλεις να ζεις το δράμα σου μέσα από τις σχέσεις; 
Προς τα εκεί πάει, αλλά τώρα πια όταν βλέπω δράμα την κάνω. Έχω κάνει μεγάλα λάθη. Λες "πάλι σε λάθος άνθρωπο έπεσες". Αλλά όχι, απλά αυτόν διάλεξες. Το βασικό που εισπράττω είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης, δεν με εμπιστεύονται, κι εγώ με τη σειρά μου επίσης. Τα θετικά και τα αρνητικά μου ισχύουν και τα δύο όταν βρεθεί κάποιος απέναντι. Το θέμα είναι τι σου βγάζει ο άλλος. Αν κάποια μου έβγαλε την τρυφερότητα είναι γιατί μου έβγαλε τον καλό μου εαυτό. Εγώ ξέρω όμως ότι υπάρχει και ο άλλος. Αλλά δεν μπορούν να το διαχειριστούν όλοι οι άνθρωποι. Υπήρχε μια κοπέλα που της έδινα με το πιρούνι να φάει και μου έλεγε "έλα, βρε μαλάκα, με το πιρούνι μέσα στα μάτια μου". Ήθελε να τη βρίζω συνέχεια.

Γιατί δεν σου έχουν εμπιστοσύνη οι γυναίκες;
Δεν πιστεύω στην αγάπη. Δεν εμπιστεύομαι ότι η άλλη έχει έρθει για να με αγαπήσει. Γιατί ποιος είμαι εγώ να με αγαπήσει; Επίσης δεν μπορώ να εμπιστευτώ, να βάλω έναν άνθρωπο στο σπίτι μου, υπάρχει ακόμα φοβία. Δεν έχω συγκατοικήσει. 

Συγνώμη, οι γυναίκες δεν κοιμούνται σπίτι σου; 
Πλέον όχι. Δεν αντέχω την επόμενη μέρα. 

One night stand; 
Πολύ. Έχει μια ομορφιά, αλλά είναι τίγκα στην ενοχή. 

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε όμως και για την "Μουρμούρα" μέσω της οποίας επανασυστήθηκε τηλεοπτικά στο κοινό. 

Αναρωτιέμαι γιατί έχεις κάνει τόσο λίγη τηλεόραση. Έχω την αίσθηση ότι ήσουν πάντα λίγο απόμακρος, σαν να τη σνόμπαρες κάπως. 
Έχω κάνει τηλεόραση, αλλά δεν ήθελα να κάνω στο καπάκι πάλι τον ίδιο χαρακτήρα, είναι θέμα στρατηγικής. Βεβαίως και πιο μικρός είχα πιο απόλυτη σχέση με τα πράγματα, ήταν πιο στρωμένα αλλού, οπότε δεν είχες ανάγκη να κάνεις και τηλεόραση. Τώρα που έχει μπει το αγγούρι, βλέπεις ότι είναι φούσκα αυτή η απολυτότητα που είχες με ένα επιθετικό νεύρο "ναι, καλά, η τηλεόραση να πάει να χεστεί". Θυμάμαι ότι είχα πάει σε πρωινό πριν από πέντε χρόνια και είχα το ύφος "γιατί με φέρατε εδώ, δεν έπρεπε να έρθω!". Στην πραγματικότητα, όταν δεν ξέρεις το σπορ, τραβάς μια άμυνα του τύπου "δεν μου αρέσει καθόλου". Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ότι δεν σου αρέσει, είναι που δεν το ξέρεις. 

Πώς και φέτος, λοιπόν, έκανες τη Μουρμούρα; 
Όταν ήρθε η πρόταση της Μουρμούρας, είπα "ναι" στο ρόλο, δεν είπα "ναι" στην τηλεόραση. Είχα ανάγκη, από ματαιοδοξία αν θες, να βγω λίγο έξω, να ξεμυτίσω, ενώ ήθελα να βγάλω και κάποια χρήματα. Κι ευτυχώς που το πρόβλεψα, γιατί του χρόνου με τα ριάλιτι δεν θα παίξει τίποτα. Είχα την ανάγκη μέσα μου να με γνωρίσει ξανά ο κόσμος, να μη με ξεχάσει. Ήταν πανάλαφρη η όλη φάση και η Νάντια Κοντογεώργη, μαζί με την οποία παίξαμε, δώρο Θεού. Συνεννοηθήκαμε με τη μία. Δεν περάσαμε ούτε μια στιγμή έντασης. Και τα παιδιά στο συνεργείο ήταν πολύ καλά. Τους ζητώ συγνώμη γιατί δεν ξυπνούσα πάντα το πρωί για να πάω στην ώρα μου στο γύρισμα. Άσε που μια φορά δεν ξύπνησα καθόλου και με έψαχναν σε όλη την Αθήνα. Ευτυχώς με συγχώρεσαν. Όταν με απέλυσαν, θύμωσα, αλλά τελικά για καλό ήταν.