Η Sophie Turner εξηγεί πως τα social media την βοήθησαν να πάρει ρόλους

Το να έχεις ενεργή συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σίγουρα βοηθάει όταν ασχολείσαι με τον χώρο του θεάματος. Η πρωταγωνίστρια το Game of Thrones, η Sophie Turner a.k.a Sansa Stark μετρά πάνω από 5,4 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram, 2 εκατομμύρια στο facebook, 1,3 εκατομμύρια στο twitter οι οποίοι αυξάνονται και πληθύνονται.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Porter δήλωσε: "Έλαβα μέρος σε μια οντισιόν για ένα πρότζεκτ, ήμασταν εγώ και άλλη μια κοπέλα η οποία είναι πολύ καλύτερη ηθοποιός από μένα, αλλά επειδή εγώ είχα τους followers διάλεξαν εμένα" και εξηγεί "Δεν είναι σωστό, αλλά είναι μέρος της βιομηχανίας του κινηματογράφου". 

Δεν είναι εύκολο να μαντέψουμε σε ποια ταινία αναφέρονταν η 21χρονη ηθοποιός, μια και πρωταγωνιστεί στους X-Men, ενώ περιμένουμε στην μεγάλη οθόνη το Time Freak, το Berlin, I Love You, και το Huntsville. 

Σχετικά με την την πορεία της καριέρα της, η Sophie δήλωσε στο βρετανικό Marie Claire όπου ήταν εξώφυλλο για το μήνα Αύγουστο: "Σε αυτή τη φάση νιώθω ότι έχω τον απόλυτο έλεγχο της καριέρας μου, πράγμα που είναι ωραίο", "όταν είσαι 15 ακολουθείς μια πεπατημένη, αλλά τώρα τα πράγματα δεν είναι έτσι και ξέρεις μου αρέσει πολύ".

Πηγή: marieclaire.gr