Οι πρώτες δηλώσεις της Cynthia Nixon σχετικά με την εμπλοκή της με την πολιτική

Σε έμμεση επιβεβαίωση της φημολογίας ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για τη θέση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης προχώρησε η Σίνθια Νίξον, η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τη σειρά Sex and the City.

"Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να είμαι υποψήφια και πιστεύω για μια σειρά από λόγους", δήλωσε χαρακτηριστικά στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το πρώτο δημοσίευμα της Wall Street Journal που ανέφερε ότι ομάδες υποστηρικτών των Δημοκρατικών πλησίασαν την ηθοποιό και την ενθάρρυναν να διεκδικήσει για λογαριασμό του Δημοκρατικού Κόμματος το αξίωμα από τον τωρινό κυβερνήτη Άντριου Κουόμο. 


Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι η Νίξον επέλεξε να τοποθετηθεί για το θέμα στην εκπομπή Today Show του NBC, ενός δικτύου που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επικριτές του Κουόμο. Η Νίξον άσκησε κριτική στους χειρισμούς του Κουόμο για την παιδεία τονίζοντας ότι το χάσμα ανάμεσα στα πλούσια και τα φτωχά σχολεία δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερο. Στην κριτική της απάντησε εκπρόσωπος του Κουόμο ο οποίος της απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση συνάντησης με τον εν ενεργεία κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

Πηγή: marieclaire.gr