Το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που μπήκε στο Conde Nast Traveller

"Το ANAMESA concept store είναι προορισμός, love store, συναίσθημα, επικοινωνία, shopping όαση. Γεννήθηκε από την ιδέα, το feeling  και την ανάγκη για ζωντανή, διαδραστική, δημοκρατική έκφραση του στυλ με στόχο τη δημιουργία μιας αυτοτελούς γειτονιάς όπου θα εμπνευστείς, θα επικοινωνήσεις, θα κάνεις shopping, θα μάθεις, θα απολαύσεις, θα μοιραστείς και θα είσαι ζωντανό μέρος της" μας λέει η δημιουργός του, Αννούσα Μελά.

Στο Anamesa βρίσκει κανείς γυναικεία, αντρικά και παιδικά ρούχα, design objects, vegan ροφήματα, αρωματικό καφέ και  σπιτικά γλυκά. 

"Πιστεύω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να δημιουργείς κάτι που αφηγείται μια νέα ιστορία στο δρόμο, την πόλη, τη χώρα, τον κόσμο. Το Anamesa concept store είναι ένα νέο ολιστικό retail concept που απευθύνεται σε όποιον ζήσει τη μόδα, την ομορφιά, το στυλ σε μια απολαυστική 360 διαδρομή", συνεχίζει η Αννούσα γεμάτη ενθουσιασμό. 

Κατεβαίνοντας στα σκαλιά του Anamesa μια καλοκαιρινή μέρα θα βρεις εδώ παγωμένο #scoffee (stylish coffee), vegan καφέ, οργανικό τσάι, iced σπιτική λεμονάδα με τζίντζερ και φρέσκο καρπουζοχυμό, νέα καλοκαιρινά look (σε λίγα μεγέθη για να ανανεώνονται διαρκώς), έξυπνα αντικείμενα διακόσμησης, free wi-fi και την ευκαιρία για ξεφύλλισμα της πλούσιας συλλογής βιβλίων, coffee table books και press books από όλα τα αγαπημένα fashion brands.

Anamesa: Νίκης 24, Σύνταγμα,  21 0 325 4930.









Πηγή: marieclaire.gr (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΜΒΥΣΗ)