Τηλεοπτικό come back: Καταξιωμένη chef με δική της εκπομπή στον Alpha, τη νέα σεζόν

Η Ντίνα Νικολάου επιστρέφει με δική της εκπομπή μαγειρικής μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η καταξιωμένη chef φιλοδοξεί όχι μόνο το γυναικείο αλλά και το ανδρικό νεανικό κοινό να αγαπήσει το νέο πρόγραμμα μαθαίνοντας με εύκολα και προσιτά βήματα όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά της κουζίνας.

Ήδη, η Ντίνα Νικολάου έχει κάνει ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού ώστε από Σεπτέμβρη να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του φιλόδοξου προγράμματος. 

Πέραν του νέου τηλεοπτικού concept που αναμένεται να βγει στον αέρα τον επόμενο χειμώνα η ίδια βρίσκεται σε απόλυτη δημιουργική φάση έχοντας επιμεληθεί τις γεύσεις αλλά και το concept ένα μοναδικά όμορφου εστιατορίου στον συνοικισμό Πλάκα της Ελούντας όπου η υψηλή αισθητική συνταξιδεύει με την υπέροχη γεύση. 


Με θέα τη γραφική Σπιναλόγκα η ταλαντούχα κυρία της μαγειρικής παραδίδει μαθήματα ευζωίας αλλά και γευσιγνωσίας στο υψηλών προδιαγραφών εστιατόριο "Pont". Στην Κρήτη την οδήγησε η αγάπη δύο Ρώσων επιχειρηματιών για την παράδοση αλλά και την κουλτούρα της Ελλάδος. Έχοντας μαγευτεί από την ομορφιά του νησιού την τελευταία δεκαετία αλλά και αγαπήσει την ελληνική κουζίνα σε μία από τις πυκνές χειμερινές επισκέψεις τους στο Παρίσι η επιχειρηματίας Μαρίνα Σμίρνοβα με τον σύζυγο της Αντρέι αναζητώντας ελληνικές γεύσεις, βρέθηκαν στο εστιατόριο Evi Evane που διατηρεί με την αδελφή της Μαρία Νικολάου. 

Ο έρωτας για τις γαστρονομικές δημιουργίες της σεφ υπήρξε κυριολεκτικά κεραυνοβόλος αφού έπειτα από το δείπνο τους της πρότειναν να αναλάβει το εστιατόριο που ονειρευόντουσαν να δημιουργήσουν στην Κρήτη. Χαρούμενη και δημιουργική η καταξιωμένη σεφ δεν κρύβει πώς πάντα ονειρευόταν να μαγειρεύει αγναντεύοντας τη θάλασσα. 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το μαγευτικό τοπίο και το νέο εστιατόριο της Ντίνας Νικολάου, στην Πλάκα, στην Ελούντα της Κρήτης.
Πηγή: peoplegreece.com