Έμα Στόουν: Θέλω να μάθω να παλεύω καλύτερα για την ισότητα

Η διάσημη ηθοποιός Έμα Στόουν θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα ώστε να είναι καλύτερη στη μάχη για την ισότητα των φύλων. Η ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για ίσες αμοιβές στον χώρο του θεάματος, λέγοντας μάλιστα ότι πολλοί άντρες συνάδελφοί της έχουν συμφωνήσει να πληρώνονται λιγότερο ώστε οι αμοιβές τους είναι περίπου ίσες.


Τώρα, μιλώντας στο περιοδικό Marie Claire η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά της προκειμένου να αντιμετωπίσει την ανισότητα.

"Η φωνή μας έχει τόσο μεγάλη δύναμη και πρέπει να μιλήσουμε", είπε και εξήρε την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και άλλοι στον αγώνα υπέρ της ισότητας.
"Τίποτα δεν γίνεται χωρίς αγώνα, για την αγάπη και την ανθρωπότητα και την ισότητα και όλα έρχονται μαζί. Υπάρχει τόση έμπνευση εάν δείτε τις πορείες και την όμορφη γραφή και τη δημιουργική δουλειά. Υπάρχει τόση μεγάλη δύναμη και χάρη που προέρχεται από τόσους πολλούς ανθρώπους που έχουν τόσα πολλά να χάσουν και το ανθρώπινο πνεύμα είναι απίστευτο. Αυτό αξίζει έναν αγώνα κάθε μέρα. Και θέλω να μάθω να παλεύω καλύτερα".


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ