Μόνικα: Για μένα ας λένε ό,τι θέλουν, αλλά ας μην βρίζουν την "Στάλα"

Για τη ζωή της στο Λος Άντζελες, για την πολιτική αλλά και για το τσουνάμι κριτικής που έχει προκαλέσει το νέο της ελληνόφωνο τραγούδι, η "Στάλα", μίλησε η Μόνικα σε συνέντευξή της στο BHMagazino. Το εν λόγω τραγούδι "σημαίνει πάρα πολλά για μένα, πιστεύω στην αλήθεια της τέχνης μου, επομένως ό,τι και να λέει ο καθένας, εγώ την "Στάλα" την αγαπώ" λέει η τραγουδίστρια.


"Πρόκειται για ένα τραγούδι που είχα γράψει πριν από πέντε χρόνια και σημαίνει πάρα πολλά για εμένα" λέει, σημειώνοντας πως "ήθελα να είναι αληθινό, δεν ήθελα να είναι τέλειο".
Σχετικά με την κίνησή της να κυκλοφορήσει ελληνικό δίσκο, η τραγουδίστρια αναφέρει πως "τα ελληνικά μου τραγούδι τα είχα γράψει καιρό πριν φύγω στην Αμερική". "Ίσως θέλησα με αυτόν τον δίσκο να συνδεθώ πάλι με το ελληνικό κοινό, σαν να θέλω με αυτά τα τραγούδια να τους αφήσω ένα δωράκι, κάπως να με σκέφτονται, γιατί η Ελλάδα και το ελληνικό κοινό μού δίνουν τη δύναμη για το εξωτερικό" λέει.
Στην επισήμανση πως πολλοί κατηγορούν τη γενιά της τραγουδίστριας πως είναι "απολιτίκ", η ίδια λέει πως πηγαίνει να ψηφίσει, αλλά συμπληρώνει: "Ζούμε το τέλος των ιδεολογιών, έτσι ψάχνεις την ιδεολογία σου σε άλλες μορφές, στην τέχνη, στη δουλειά σου, στην καθημερινότητά σου". 


ΠΗΓΗ: in.gr