Χρυσοστόμου - Δαδακαρίδης - Παπασπηλιόπουλος αντιμέτωποι με μία Προδοσία

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και η Κατερίνα Παπαδάκη έρχονται αντιμέτωποι με μια πολλαπλή προδοσία σε ένα ταξίδι στο Χρόνο προς το Παρελθόν, με οδηγό τη Μνήμη, αλλά και τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Ο λόγος για την "Προδοσία" του Χάρολντ Πίντερ, καταγράφει την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου στήνοντας για τους ήρωές του ένα ευφυές παιχνίδι με τον χρόνο. Όταν ξεκινάει το έργο, η προδοσία ή οι προδοσίες μοιάζουν πια παρελθόν. Καθώς, όμως, η μηχανή του χρόνου γυρίζει προς τα πίσω, ο θεατής έρχεται αντιμέτωπος με ένα άλλο, μεγαλύτερο, παιχνίδι, εκείνο των σχέσεων, με τις κρυφές επιδιώξεις, τις σκόπιμες αποκρύψεις, τα μυστικά και τα ψέματα. 

Σημειώστε πως η "Προδοσία", ένα από τα σημαντικότερα έργα του σπουδαίου βρετανού δραματουργού, πρωτοανέβηκε στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, στο Λονδίνο, το 1978, σε σκηνοθεσία του Πήτερ Χωλ. 

Συντελεστές: Μετάφραση: Μάριος Πλωρίτης. Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Σκηνικά-Κοστούμια: Αθανασία Σμαραγδή. Σχεδιασμός ήχων- Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος. Σχεδιασμός φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας 

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Μικρό Παλλάς τα Δευτερότριτα τον Νοέμβριο.

Πηγή: tospirto.net