Επιστρέφει ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Ο μετρ των αστυνομικών σειρών, Πάνος Κοκκινόπουλος κάνει το τηλεοπτικό του comeback όχι με τη 10η Εντολή, αλλά με ένα σίριαλ που θα έχει "μυρωδιά" από "Μαύρα μεσάνυχτα" όπως αυτά που σκηνοθέτησε το 2008 στο MEGA.

Πρόκειται για μια παραγωγή με στοιχεία από φιλμ νουάρ, την οποία ο ίδιος μιλώντας στην Espresso και στην Μαρία Ανδρέου, χαρακτήρισε μαύρη κωμωδία. Το καστ δεν έχει κλείσει ακόμη, αλλά όμως εύστοχα αναφέρει στην επαγγελματική του ζωή είχε τη χαρά να συνεργαστεί με όσους ηθοποιούς ήθελε και όχι με αυτούς που δεν ήθελε, αν και ιδανικό για εκείνον είναι να συνδυάζει την παλιά φουρνιά των ηθοποιών με τη νέα. 

"Η ιστορία που ζωντανεύω έχει πολιτικό υπόβαθρο. Σκοπός μου δεν είναι να εστιάσω στην οικονομική κρίση, αλλά στο τι μας οδήγησε σε αυτή. Το 2009, λοιπόν είναι η εποχή στην οποία θα ζουμάρει ο φακός μου. Τότε που οι περισσότεροι Έλληνες ξόδευαν άκριτα σαν να ήταν κροίσοι. Με αλλεπάλληλα φλας μπακ θα μεταφέρω στον τηλεθεατή τι συνέβη στη χώρα μας. Θα έλεγα ότι αυτό που επακολούθησε μετά το 2009 ήταν ένα θρίλερ" αναφέρει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος.

Πηγή: zappit.gr