Πόσο "Barbie" είναι η Αν Χάθαγουεϊ;

Δεν είναι καθόλου αυτονόητο. Αλλά μπορεί και να έχει πλάκα. Η live-action εκδοχή της "Barbie", δηλαδή η ταινία με ηρωίδα τη "ζωντανή" κούκλα της Mattel που γαλούχησε γενιές, είναι ούτως ή άλλως στα σκαριά.

Κι ενώ η Εϊμι Σούμερ, πρώτη επιλογή για τον κεντρικό ρόλο, αποχώρησε λόγω χρονικών δυσκολιών, η νέα επιλογή πρωταγωνίστριας που ακούγεται αυτές τις μέρες, είναι εξίσου απρόσμενη. 


Η Αν Χάθαγουεϊ, οσκαρική ηθοποιός μετά το "Les Miserables", που τελευταία καμαρώσαμε στο "Colossal" και ετοιμαζόμαστε να δούμε στο "Ocean's Eight", φαίνεται πως θ' αναλάβει να γίνει η Barbie στη θέση της Barbie στην ταινία που θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες τον ερχόμενο Ιούνιο. 


Φυσικά, κανείς δεν περιμένει μια συμβατική ταινία για την υπερ-τέλεια εμβληματική κούκλα που έδωσε το όνομά της σε ολόκληρη κατηγορία γυναικών. Το σενάριο υπογράφει η Ντιάμπλο Κόντι μαζί με την Κιμ Κάραμελ, αδελφή της Εϊμι Σούμερ και τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Αλίθια (όπως Αλήθεια) Τζόουνς, της οποίας η φαρσκοκωμωδία "Fun Mom Dinner" αναμένεται τον Αύγουστο στην Αμερική.

Πηγή: flix.gr (Λήδα Γαλανού)