Άση Μπήλιου - Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha

Στο περιοδικό DownTown παραχώρησε συνέντευξη η Άση Μπήλιου. "Με τη δουλειά δεν φοβάμαι καθόλου. Έχω χάσει άπειρες φορές τη δουλειά μου. Από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω, πολύ μικρή, με έχουν προσλάβει και με έχουν απολύσει πολλές φορές.
Έχω τεράστια εμπειρία σ' αυτό. Το θέμα είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αδικίες σαφώς και υπάρχουν πολλές, δεν είναι όλα δίκαια σε αυτό τον κόσμο, αλλά δεν είναι και όλα άδικα. Άσε που πολλές φορές ο εγωισμός δεν μας αφήνει να διακρίνουμε ποιο είναι το δίκαιο και ποιο είναι το άδικο" είπε σχετικά με τις απολύσεις που έχει βιώσει σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Για το πολυσυζητημένο τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha αποκάλυψε: "Απολύθηκα πέρυσι. Με έδιωξαν, εντός εισαγωγικών, από τον Alpha. Μου είπαν: "Αν θέλεις, μείνε στην Ελένη, αλλά δεν θα κάνεις την εκπομπή σου". Και εμένα αυτό που με ενδιέφερε ήταν η εκπομπή μου. Επίσης, έγινε άκομψα, δεν έγινε με τον σωστό τρόπο και γι' αυτό έφυγα. Και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με την Ελένη η οποία με ήθελε, κι εγώ την ήθελα, και γι' αυτό πήγα και φέτος πολλές φορές στην εκπομπή της".