Πρωταγωνιστές γεμάτοι νιάτα για τη νέα, 49η ταινία του ακούραστου Γούντι Αλεν

Στη συνήθη πρακτική του "back to back", ο Γούντι Άλεν ετοιμάζει τη επόμενη του ταινία, αυτή με τον αριθμό 49, πριν το "Wonder Wheel" βγει στις αίθουσες μετά την πρεμιέρα του τον Οκτώβριο του 2017 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Και όπως συνήθως γίνεται, μαθαίνουμε το καστ πριν καν τον τίτλο της ταινίας, το οποίο - για την ώρα - αποτελείται από τρία ονόματα που προϊδεάζουν για μια νεανική στροφή του 81 ετών σκηνοθέτη, ο οποίος βέβαια, μην ξεχνάμε, διαλέγει πάντοτε νέους ηθοποιούς (από την Σκάρλετ Τζοχάνσον και την Έμα Στόουν μέχρι την Κρίστεν Στιούαρτ και τον Τζέσε Αϊζενμπεργκ) στις ταινίες του. 


Οι τρεις νέοι πρωταγωνιστές του είναι ο Τιμοτέ Σαλαμέ (είναι ο νεαρός - αποκάλυψη που θα δούμε φέτος στο "Call Me By Your Name" του Λούκα Γκουαντανίνο), η γνωστή, απίθανη και πανταχού παρούσα Ελ Φάνινγκ (τελευταία της εμφάνιση στην "Αποπλάνηση" της Σοφίας Κόπολα) και η Σελένα Γκομέζ που διέπρεψε χρόνια πριν στο "Spring Breakers" του Χάρμονι Κορίν. 


Φυσικά και δεν γνωρίζουμε τίποτα για την υπόθεση της νέας ταινίας, ούτε αν η παραπάνω τριάδα θα είναι η πρωταγωνιστική. Ωστόσο η ταινία αυτή θα είναι η τρίτη που κάνει ο Γούντι Άλεν με το στούντιο της Amazon. Προηγήθηκαν το "Café Society" και το "Wonder Wheel", αλλά και η τηλεοπτική σειρά "Crisis in Six Scenes" που γνώρισε καλλιτεχνική και εμπορική αποτυχία συμπαρασύροντας και την επιλογή του Άλεν να διαλέξει για πρωταγωνίστρια τη Μάιλι Σάιρους. 

Για την ώρα, το "Wonder Wheel" αναμένεται να βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2017 (από τις λίγες φορές που ταινία του Γούντι Άλεν βγαίνει πάνω στην οσκαρική περίοδο), ενώ θα είναι το επίσημο κλείσιμο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης τον Οκτώβριο που μας έρχεται.

Πηγή: flix.gr (Μανώλης Κρανάκης)