Τι συμβαίνει με Ζέτα – Μουτσινά και ΑΝΤ1, πού θα δούμε την Μαρία Μπεκατώρου

Ο ΑΝΤ1 θέλει να επιστρέψει σε μια καθιερωμένη συνταγή –εγκαταλελειμμένη την τελευταία δεκαετία περίπου–, το κυριακάτικο σόου. Οι επιτελείς του σταθμού έχουν καταλήξει πως ιδανική επιλογή θα ήταν το δίδυμο Ζέτας Μακρυπούλια – Νίκου Μουτσινά.

Οι δυο τους έχουν χημεία, ο σταθμός το θέλει πολύ, το ίδιο και ο παρουσιαστής, αλλά η ηθοποιός εμφανίζεται διστακτική αφού τρέχει και το τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ, έχοντας ήδη φόρτο εργασίας λόγω των γυρισμάτων. 

Το νέο στοίχημα της Μαρίας Μπεκατώρου –μετά το Πρωινό  Σου-Κου– έχει τίτλο Still Standing και θα είναι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Το παιχνίδι θα μεταδίδεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, μετά το Ρουκ Ζουκ της Ζέτας Μακρυπούλια. 

Το νέο lead in του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, που θα ξεκινά και πάλι στις 20.00, είναι μια κομεντί με πρωταγωνίστρια την 21χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, Σοφίνα Λαζαράκη. Στο καστ θα βρίσκονται αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως ο Αποστόλης Τότσικας, ο Δάνης Κατρανίδης, η Μυριέλλα Κουρεντή. 

Ο πρώτος Έλληνας Master Chef, Άκης Πετρετζίκης, μετά το σύντομο και αναιμικό πέρασμά του από τον Alpha, όπου παρουσίασε τo Ready, Steady, Cook, έδωσε τα χέρια με τους επικεφαλής του ΑΝΤ1 για να παρουσιάζει μια εκπομπή μαγειρικής κάθε Σαββατοκύριακο.

Πηγή: peoplegreece.com (Γιώργος Πράτανος)