Μαρία Μπεκατώρου: Αυτή είναι η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1

Στην τελική ευθεία των αποφάσεων βρίσκονται οι ιθύνοντες των καναλιών όσων αφορά στα πρόσωπα και στις εκπομπές που θα παρουσιάσουν. Η Μαρία Μπεκατώρου, μετά το τέλος της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, βρήκε τη θέση της. Η Μαρία τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάσει το καθημερινό παιχνίδι του ΑΝΤ1, Still Standing.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, το παιχνίδι θα αποτελεί το αντίπαλο δέος του Deal, με τον Χρήστο Φερετνίνο, στον Alpha. 

Το Still Standing είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό – έχει παιχτεί σε 17 χώρες – συνδυάζει το χιούμορ, την ταχύτητα, τη γνώση και έχει έντονο το στοιχείο της αγωνίας. 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων που ανταμείβει τους γνώστες με πολλές χιλιάδες ευρώ και "καταπίνει" τους χαμένους. 

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 10 παίκτες αλλά ένας νικητής. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να διαλέξει τον αντίπαλό του και να αναμετρηθεί μαζί του σε ερωτήσεις γνώσεων που μοιράζουν χρήματα. 

Εκείνος που θα κερδίσει κάνει το απόλυτο deal έχει τη δυνατότητα είτε να κρατήσει τα χρήματα που έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει, είτε να κλέψει αυτά του αντιπάλου του. 

Ο παίκτης που απαντά λάθος δε χάνει μόνο τα χρήματα αλλά και το...έδαφος κάτω από τα πόδια του. Οι δύο παίκτες, αφού δώσουν τη απάντηση που πιστεύουν πως είναι η σωστή αναμένουν το αποτέλεσμα. Όποιος από τους δύο κερδίσει κάνει την επιλογή ποιο χρηματικό ποσό θα κρατήσει. Ο άλλος, όμως, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και εξαφανίζεται "μαγικά" από το στούντιο. 

Το εν λόγω project το πιστεύει πολύ ο ΑΝΤ1 και θεωρούν πως η Μαρία Μπεκατώρου θα βάλει τη δική της πινελιά στο παιχνίδι χαρίζοντάς μας πολλές στιγμές γέλιου και εκπλήξεων. 

Πηγή: peoplegreece.com