Ελένη Μενεγάκη: Tο συμβόλαιο με τον Alpha, τα χαμηλά νούμερα & η υπόσχεση στο κοινό

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της μεσημεριανής ζώνης του Alpha, το μεσημέρι της Παρασκευής, για τη φετινή σεζόν. Η διάσημη παρουσιάστρια αποφάσισε να κλείσει τη σεζόν με μια εκπομπή γεμάτη από παιχνίδια με τους συνεργάτες της που θύμιζε πάρτι. Μάλιστα, πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους κάλεσε το σύνολο των συνεργατών της στο πλατό ώστε να κλείσουν μαζί την τηλεοπτική σεζόν.


Λίγο πριν το τέλος, συναντώντας την υπεύθυνη των κοινωνικών θεμάτων της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε πόσα χρόνια συνεργάζονται με τη δημοσιογράφο να απαντά πως δουλεύουν μαζί τα τελευταία 6 χρόνια και την Ελένη Μενεγάκη να συνεχίζει λέγοντας πως και για τα επόμενα 3 χρόνια που έχει συμβόλαιο με τον σταθμό εύχεται να βρίσκονται μαζί στη δουλειά.
Στη συνέχεια, συνομιλώντας με τον παραγωγό της Κεβόρκ Σαρκισιάν, ανέφερε: "Εσύ πώς λείπεις εσύ από αυτό το γλεντοκόπι; Κεβορκάκο μου, τελειώνουμε πάλι;" με τον ίδιο να σχολιάζει: "Τέλειωσε και αυτή η χρονιά. Για να πω την αλήθεια ήταν περίεργη χρονιά..." και την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά: "Μόνο περίεργη; Καλά έχουμε ξαναπεράσει τέτοια, αλλά πάνε πολλά χρόνια και τα είχαμε ξεχάσει". Ωστόσο, ο Κεβόρκ Σαρκισιάν συμπλήρωσε: "Νομίζω ότι είμαστε μια χαρά όμως..." με την ίδια να σχολιάζει: "Δόξα τον Θεό, είμαστε καλά πάντα όταν είμαστε μαζί σε όλα! Αυτό είναι...".
Λίγα λεπτά πριν τους τίτλους τέλους, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: "Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που βλέπατε μαζί μας όλη τη χρονιά. Εννοώ όλους τους παρουσιαστές της εκπομπής που πραγματικά είχαν και φέτος βαρύ φορτίο στις πλάτες τους. Ξέρω πως όταν κλείσω την εκπομπή θα σκεφτώ ένα εκατομμύριο πράγματα που δεν είπα, αλλά φαίνεται κάπως έτσι είναι και στα Όσκαρ, φίλε Θοδωρή, που αν δεν τα γράψουν πραγματικά την έχουν πατήσει! Μπορεί και να έχω αφήσει κάποιους από όλους αυτούς που σε αυτό το μαγαζί πραγματικά προσφέρουν τη ψυχή τους, την αγάπη και την καθημερινότητά τους... Αυτές οι δουλειές για να πηγαίνουν καλά και να είναι επιτυχημένες δεν πρέπει να τις βλέπεις σαν δουλειές. Να τις βλέπεις σαν δουλειές αλλά να τις βλέπεις και σαν μια όμορφη, ευχάριστη, αγαπησιάρικη καθημερινότητα. Αυτή την καθημερινότητα που μαζί θα την ανανεώσουμε την επόμενη σεζόν... Ξεκινάμε 1-2 Οκτώβρη, όποτε λέει Δευτέρα στο ημερολόγιο μετά το τέλος Σεπτέμβρη. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές μας που φέτος μπορεί να πέρασαν καλά αλλά μπορεί να τους έλειψαν και κάποια πράγματα. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να μη σας λείψει τίποτα. Θα κάνουμε ό,τι θεωρούμε απαραίτητο για να παραμείνουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτερα η γλυκιά αγαπημένη σας συνήθεια. Σας αγαπάμε πολύ, καλό καλοκαίρι, να περάσετε όμορφα και θα είμαστε εδώ, κοντά σας. Γεια σας!".


ΠΗΓΗ: yupiii.gr