Survivor - Η Ευριδίκη Βαλαβάνη και ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψαν και έκαναν δηλώσεις

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Την παίκτρια περίμεναν στο αεροδρόμιο οι γονείς της, φίλοι και πολλοί δημοσιογράφοι και κάμερες. Η Ευριδίκη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Βέβαια, δεν έκρυψε τη δυσφορία της για τα πολλά ερωτήματα που δέχτηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ δεν έδειξε να νοιάζεται για το αν είναι δημοφιλής ή όχι στο τηλεοπτικό κοινό. 

Η σχέση της με τον Ντάνο 
"Στην αρχή, όταν πεινάς, όταν βρέχεσαι, όταν δεν έχεις να φας τίποτα, λίγο τα νεύρα είναι... Όταν πρέπει να συμβιώσεις αναγκαστικά με 12 διαφορετικές προσωπικότητες και όταν ο ένας δεν ξέρει τον άλλον, μια κουβέντα παραπάνω θα παρεξηγηθεί. Με τον Ντάνο έχει τελειώσει η υπόθεση, δεν ξέρω για ποιο λόγο το ξανασυζητάμε. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ καλό παιδί, με το οποίο μπορεί να είχαμε στην αρχή τις εντάσεις μας -όχι μόνο με εμένα αλλά και με άλλα παιδιά- δόξα τω Θεώ έκατσα, μίλησα μαζί του και τώρα στο τέλος που μείναμε οι δυο μας συνεργαστήκαμε άψογα. 

Θα χαρώ πολύ να δω όλα τα παιδιά, δεν υπάρχει άτομο που δεν θέλω να δω. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους". 

Υπήρξε φλερτ της Ευριδίκης με Βασάλο και Αγγελόπουλο; 
"Έχει ακουστεί ότι είχα φλερτ με τον Βασάλο, με τον Ντάνο, δεν ισχύει τίποτα. Το μόνο πράγμα που δεν σκέφτεσαι μέσα στο παιχνίδι είναι το ερωτικό κομμάτι". 

Ο μισθός της και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ 
"Θες να μου πεις τον μισθό μου; Για πες μου, να μάθω κι εγώ. Όλα αυτά είναι αστεία. Δεν είχε λήξει το συμβόλαιο της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ πριν μπω στο παιχνίδι. Το επόμενο βήμα μου ακόμα δεν τον ξέρω". 

Τι έκανε όταν βγήκε από το Survivor; 
"Όταν βγήκα από το παιχνίδι ήπια έναν ελληνικό καφέ που μου είχε λείψει. Δεν έφαγα πολύ, δεν είχα όρεξη". 

Το πρόβλημα υγείας 
"Αυτό το φούσκωμα ήταν οι ορμόνες. Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα καιρό και έτρεχα στους γιατρούς. Με το στομάχι μου και το συκώτι μου υπάρχει ένα θέμα υγείας. Παρ' όλα αυτά είμαι καλά, έχω ξεφουσκώσει". 


Ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψε τη νύχτα της Κυριακής μαζί με τους τέσσερις φιναλίστ του Survivor. Ο παίκτης βγήκε από άλλη έξοδο του αεροδρομίου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες. 

Η εμπειρία του Survivor 
"Πολύ μεγάλη εμπειρία, πολύ δύσκολη... Μου έλειψε η πατρίδα, είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για όλη τη στήριξη. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που έκανα όλη αυτή τη διαδρομή, είχα και προβλήματα τραυματισμών και όλα τα παιδιά που έφτασαν το αξίζουν και με το παραπάνω". 

Στεναχωρήθηκε όταν τον έδιωξαν οι Διάσημοι; 
"Καθόλου, μου βγήκε σε καλό. Πέρασα πολύ καλύτερα, έκανα μια πολύ μεγάλη διαδρομή, οπότε όλα καλά. Είμαστε κάποια παιδιά με έντονο χαρακτήρα και οι συνθήκες ήταν δύσκολες, οπότε πολλές φορές οι αντιδράσεις ήταν υπερβολικές". 

Τι του έλειψε περισσότερο; 
"Μου έλειψε πολύ η οικογένειά μου και το φαγητό. Μίλησα με τη μητέρα μου μόλις τώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για όλη αυτή την αγάπη, το κατάλαβα από τις ψηφοφορίες, να είναι όλοι καλά".

Οι φίλοι του 
"Πιο πολύ φίλος είμαι με τον Ντάνο και με τον Γιώργο Χρανιώτη".

Πηγή: zappit.gr