Νέο show για τον ΑΝΤ1: Η συνεργασία με βρετανικό σταθμό και όλες οι λεπτομέρειες

Νέα δεδομένα στον τομέα της ψυχαγωγίας για τον ΑΝΤ1. Ο σταθμός του Αμαρουσίου ξεκινά συνεργασία με την εταιρεία ITV Studios Global Entertainment, αποκτώντας την εκπροσώπηση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων για την Ελλάδα και τη Σερβία.

Μέσω της συνεργασίας με το βρετανικό κολοσσό ITV, θα φέρει πρωτότυπα προγράμματα με αιχμή του, ένα διάσημο βρετανικό show που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή. 

Συγκεκριμένα μιλάμε για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του διάσημου "Saturday Night Takeaway", που θα εντάξει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Real News, εκτός από το νέο ριάλιτι επιβίωσης "Nomads" που έρχεται στο κανάλι, ο ΑΝΤ1 ποντάρει στο μεγάλο live show για να ενισχύσει την prime time ζώνη από Οκτώβριο. Βάσει του βρετανικού προγράμματος αναμένεται να δούμε άφθονα κωμικά στοιχεία, φάρσες, απρόβλεπτα, ενώ εντάσσει και στοιχεία από τηλεπαιχνίδια με έπαθλα και παίκτες. 

Κατά πάσα πιθανότητα ο τίτλος θα αλλάξει σε "Sunday Night Takeaway", καθώς το πρόγραμμα θα προβάλλεται Κυριακές. Στο εξωτερικό, το συγκεκριμένο φορμάτ έχει δύο παρουσιαστές, κάτι που δεν ξέρουμε αν θα επιλεχθεί και στην Ελλάδα. Μάλιστα σχετικά με ονόματα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το παραμικρό με το σταθμό να είναι σε αναζήτηση παρουσιαστή/παρουσιάστριας.

Πηγή: peoplegreece.com