Νέα δεδομένα για το Ράδιο Αρβύλα και οι λεπτομέρειες για το Nomads: Η ανακοίνωση του Γιάννη Λάτσιου

Όπως όλα δείχνουν, οι Ράδιο Αρβύλα θα είναι από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη νέα τηλεοπτική σεζόν για τον ΑΝΤ1. Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, αναφέρθηκε εκτενώς στη σατιρική εκπομπή, χαρακτηρίζοντάς την, την "πιο σημαντική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης".

"Είμαστε περήφανοι που την έχουμε. Αυτό που έγινε πέρυσι ήταν λάθος. Δεν γίνεται μία εκπομπή να μην έχει περιοδικότητα και να βγαίνει κάθε 15 ημέρες", σχολίασε και ανακοίνωσε εξελίξεις για την εκπομπή που παρουσιάζει ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του. 

Μάλιστα φρόντισε να εξηγήσει πως έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις, καθώς επιθυμία του σταθμού είναι το Ράδιο Αρβύλα να γίνει και πάλι εβδομαδιαίο. Μάλιστα ο Γιάννης Λάτσιος τόνισε με αισιοδοξία: "Πιστεύω ότι θα έχουμε θετική έκβαση!". 

Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιείται εκτός της εβδομαδιαίας παρουσίας τους και μία ξεχωριστή μηνιαία εκπομπή. "Τους τιμούμε και τους σεβόμαστε. Πολλές φορές διαφωνούμε μαζί τους κι άλλες συμφωνούμε, αλλά πάντα έχουν ελευθερία λόγου", διευκρίνισε.


Το βαρύ πυροβολικό του ΑΝΤ1 για τη φετινή σεζόν, ακούει στο όνομα Nomads! Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται στο πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου και όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Το ριάλιτι θα προβάλλεται και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Τα επεισόδια πρόκειται να είναι διάρκειας 90 λεπτών, με τα γυρίσματα να γίνονται στο νησί Πάλαουαν των Φιλιππινών. 

Αναλυτικά κάθε Δευτέρα θα προβάλλεται επεισόδιο με αγώνισμα ανάμεσα στις τρεις ομάδες, από το αποτέλεσμα του οποίου θα προκύπτει ποια ομάδα από τις τρεις θα ζει πλουσιοπάροχα και ποιες θα αντιμετωπίζουν τις δυσχερείς συνθήκες σε έρημο ή σε ένα χωριό φολκλόρ. Τις Τρίτες η νικήτρια ομάδα θα διεκδικεί κάποιο έπαθλο, ενώ τις Τετάρτες και τις Πέμπτες θα πραγματοποιούνται αγωνίσματα ασυλίας.

Την Παρασκευή θα είναι η μέρα της αποχώρησης. Οι ιθύνοντες μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο ζωντανής εκπομπής τις Παρασκευές σε στούντιο του ΑΝΤ1 με την live προβολή της αποχώρησης από τις Φιλιππίνες. Ο παρουσιαστής του live προγράμματος δεν έχει γίνει γνωστός, με τον Γιάννη Λάτσιο να μη θέλει να δεσμευτεί με ονόματα. 

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως οι αποχωρήσεις των παικτών θα προκύπτουν από ψηφοφορία του κοινού, ενώ η διάρκεια συνολικά του ριάλιτι θα είναι περίπου 3μιση μήνες.

Πηγή: peoplegreece.com (ΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)