Γιατί έκοψαν την Πάολα στα βραβεία MAD - Ποιος την "εξαφάνισε" από τη μετάδοση

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως τα MAD Video Music Awards 2017 που προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής από τον Alpha δεν συμπεριέλαβαν την εμφάνιση της Πάολα, η οποία, όπως γνωρίζαμε, είχε συμμετάσχει στη βραδιά και μάλιστα με τρία τραγούδια, ενώ στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις της είχαν παρουσιαστεί και σε βίντεο από τα highlights της διοργάνωσης.

Με επιστολή που υπογράφει ο Γιώργος Αρσενάκος της Panik Records, της δισκογραφικής που εκπροσωπεί την τραγουδίστρια, και μας έστειλε σήμερα η εταιρεία, ο C.E.O απευθύνεται στον τηλεοπτικό σταθμό MAD που διοργανώνει τα μουσικά βραβεία, και κάνει λόγο για "μία ήδη ειλημμένη απόφαση από το MAD, η οποία θίγει κατάφωρα το πρόσωπο και την αξία της ίδιας της Πάολα και των κ. Θεοφάνους και κ. Βουρλιώτη που συμμετείχαν στις εμφανίσεις, καθώς και το κύρος της εταιρείας". 

Προς το παρόν, κατόπιν επικοινωνίας που είχε το LIFO.gr με εκπρόσωπο του MAD, το κανάλι δεν επιθυμεί να προβεί σε κάποιο σχόλιο για τους λόγους του "κοψίματος". 

Στο χθεσινό Πρω1νό, όταν έγινε γνωστό το συγκεκριμένο συμβάν και ρωτήθηκε ο παρουσιαστής της διοργάνωσης, Θέμης Γεωργαντάς, αρχικά ανέφερε πως δεν το γνώριζε. Στη συνέχεια μάλιστα οι συνεργάτες του επέμειναν και φάνηκε να έρχεται σε αμηχανία χωρίς να θέλει να δώσει κάποια απάντηση. "Ως παρουσιαστής των MAD Awards και δεν μιλάω σαν το MAD αυτή τη στιγμή, εγώ κάθε χρόνο κάνω τα βραβεία χωρίς να γνωρίζω τα αποτελέσματα, τα οποία έρχονται τη μέρα των βραβείων μέσα από το site videomusicawards.gr. Όλοι οι καλλιτέχνες που είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες οφείλουν να είναι στις θέσεις τους ή τουλάχιστον η παραγωγή να γνωρίζει πού βρίσκονται. Κανένας μας κανένας δεν πηγαίνει ποτέ να πει σε κανέναν καλλιτέχνη ότι "στις 23:15 πηγαίνεις και παίρνεις βραβείο". Σε ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο, από τη στιγμή που το κανάλι στο οποίο εργάζομαι δεν έχει δώσει μια επίσημη απάντηση, εγώ δεν μπορώ να κάτσω να πω το παραμικρό". 

Ο Νίκος Βουρλιώτης που συμμετείχε στην εμφάνιση της τραγουδίστριας, κλήθηκε νωρίτερα να σχολιάσει τη συγκεκριμένη απόφαση: Όλη η επιστολή του κ. Αρσενάκου: 

Γλυφάδα, 11/07/2017 

Προς τη Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού MAD 

Προς μεγάλη απογοήτευση, η εταιρεία μας, όπως και όλο το τηλεοπτικό κοινό, διαπίστωσε την τηλεοπτική "απουσία" της καλλιτέχνιδάς μας Πάολα από την προβολή των βραβείων MAD VMA 2017 μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA την 9η Ιουλίου 2017, ημέρα Κυριακή. Η καλλιτέχνιδα της εταιρείας μας συμμετείχε επιμελώς στην διοργάνωση των MAD VMA 2017 με τρεις (3) εμφανίσεις (acts) στη σκηνή – εκτέλεσε το τραγούδι "Θυμός" συνοδευόμενη από τον κ. Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο, το τραγούδι "Δεν σε φοβάμαι ουρανέ" με τον κ. Νίκο Βουρλιώτη συνοδευόμενοι από τον κ. Θεοφάνους, έκλεισε, δε, την εκδήλωση ερμηνεύοντας την διασκευή "Λιανοχορταρούδια & Stanga" - και παρέλαβε επί σκηνής το βραβείο Best Female Adult, συνοδευόμενη από την κόρη της. 

Για την συμμετοχή της καλλιτέχνιδας στα βραβεία, εύλογο είναι να μεσολάβησαν διαπραγματεύσεις μεταξύ των διοργανωτών και των συνεργατών της ίδιας, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε συνεργασία, οι οποίες έληξαν προ της διεξαγωγής της εκδήλωσης και η καλλιτέχνιδα προέβη με επαγγελματισμό σε εκπλήρωση όλων των προγραμματισμένων εμφανίσεων. Στην ως άνω τηλεοπτική προβολή των βραβείων, ως δια μαγείας, οι εν λόγω εμφανίσεις της καλλιτέχνιδας Πάολα ουδέποτε προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, μολονότι πραγματοποιήθηκαν με πλήρη επιμέλεια την βραδιά των βραβείων MAD VMA2017. Η τηλεοπτική εξαφάνιση όλων των εμφανίσεων της καλλιτέχνιδάς μας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ότι δεν πρόκειται για ένα απλό τεχνικό λάθος αλλά για μία ήδη ειλημμένη απόφαση από τον τηλεοπτικό σταθμό MAD, ενέργεια η οποία θίγει κατάφωρα το πρόσωπο και την αξία της ίδιας της Πάολα και των κ. Θεοφάνους και κ. Βουρλιώτη που συμμετείχαν στις εμφανίσεις, καθώς και το κύρος της εταιρείας μας. Πρέπει να σημειωθεί ότι, το trailer που προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της προβολής της βραδιάς των βραβείων, καθώς επίσης και τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της βραδιάς (highlights) τα οποία ο σταθμός σας επεξεργάστηκε, έδειχναν πλάνα από τις συμμετοχές της Πάολα στα βραβεία MAD VMA 2017, γεγονός που καθιστά παραπλανητική και άκρως προσβλητική τη συμπεριφορά σας. 

Με δεδομένο ότι η καλλιτέχνιδα, συμμετείχε σε όλες τις συμφωνηθείσες ενέργειες και acts, σύμφωνα με τις επιταγές των διοργανωτών, προέβη, δε, ιδίοις εξόδοις σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να παραστεί αξιοπρεπώς την ημέρα των βραβείων και στήριξε λόγω και έργω τον θεσμό των MAD VMA 2017, προβαίνοντας σε δηλώσεις προς άπαντες τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, η πλήρης "εξαφάνιση" και ο αποκλεισμός της από το μονταρισμένο υλικό της βραδιάς το οποίο επεξεργάστηκε ο τηλεοπτικός σταθμός σας, συνιστά πράξη απαράδεκτη, αναίτια και καταχρηστική, και έχει ως αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματος, της φήμης και της εν γένει προσωπικότητας της καλλιτέχνιδας, των υπολοίπων συντελεστών των εμφανίσεων, αλλά και του κύρους της εταιρείας μας. 
Τέλος, γνωρίζετε ότι εδώ και πολλά έτη μας συνδέουν ανοιχτές και ενεργείς συνεργασίες, με ανειλημμένες υποχρεώσεις εκατέρωθεν. Η εν λόγω συμπεριφορά στο πρόσωπο της καλλιτέχνιδάς μας και συνακόλουθα στην εταιρεία μας, σε καμιά περίπτωση δεν συνάδει με την καλόπιστη στάση μας και δυναμιτίζει σε μεγάλο βαθμό το γενικότερο πνεύμα της μέχρι τώρα αγαστής συνεργασίας μας. 

Κατόπιν των ανωτέρω, και επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, δηλώνουμε ρητά και απερίφραστα την δυσαρέσκειά μας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ως άνω αναλυτικώς περιγραφείσα ενέργεια της εταιρείας σας, αναμένουμε μια επίσημη και σαφή απάντηση από πλευράς σας για τη στάση σας προς την καλλιτέχνιδα της εταιρείας μας Πάολα, και σας καλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα με ποιους τρόπους θα άρετε την άδικη μεταχείριση της καλλιτέχνιδάς μας. 

Γιώργος Αρσενάκος 
C.E.O. of Panik Entertainment Group

Πηγή: lifo.gr