Φώτης Σεργουλόπουλος - Μαρία Μπακοδήμου: Επιστρέφουν με νέο live show στο prime time της Κυριακής;

Με νέο show αλλά και καινούργια πρόσωπα στο δυναμικό του φαίνεται πως σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Όπως έγινε γνωστό μέσω της Real Life, ο όμιλος ΑΝΤ1 μέσω μιας στρατηγικής συνεργασίας με τον βρετανικό τηλεοπτικό όμιλο ITV, εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός νέου βραδινού show. Ο λόγος για το "Saturday Night Takeaway" που περιλαμβάνει πολλές ενότητες, φάρσες, κωμικά στοιχεία αλλά και παιχνίδια με πλούσια έπαθλα.

Όπως αναφέρθηκε, μάλιστα, στον αέρα του "La Biri", η Κλεοπάτρα Πατλάκη δέχθηκε ένα μήνυμα που ανέφερε ότι στην ομάδα του TVNea έφτασε η πληροφορία πως για την παρουσίαση του συγκεκριμένου show έχουν ακουστεί τα ονόματα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. 

Από την πλευρά της, ωστόσο, η Χριστίνα Λαμπίρη επεσήμανε ότι ο ΑΝΤ1 δεν έχει κάνει καμία επίσημη κουβέντα για τη νέα σεζόν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, του οποίου η συνεργασία με τον σταθμό τυπικά λήγει με την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου του Your Face Sounds Familiar. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο ξεκίνησε τη συνεργασία του μπροστά από τις κάμερες στον ΑΝΤ1, στα τέλη της δεκαετίας του '90, με την παρουσίαση του "Κάτσε Καλά", ωστόσο η μόνη φορά που δοκιμάστηκαν σε εβδομαδιαίο βραδινό show ήταν αρκετά χρόνια αργότερα, μέσα από τη συχνότητα του MEGA στο "Από Στόμα Σε Στόμα". 

Ωστόσο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έχουν παρουσιάσει με απόλυτη επιτυχία έκτακτα βραδινά show, όπως οι ελληνικοί τελικοί για την Eurovision αλλά και τα μουσικά βραβεία "Αρίων".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)