Η Courtney Parker αποκαλύπτει: Έχει χωρίσει ή όχι με τον Χρήστο Μάστορα;

Οικογένεια και μεγάλο στήριγμα για την Courtney Parker είναι εδώ και αρκετά χρόνια και ο Χρήστος Μάστορας. Το ζευγάρι, που από την αρχή δεν έκρυψε τη σχέση του, εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζει τις φήμες περί χωρισμού διατηρώντας σιγήν ιχθύος.


Τι ισχύει τελικά; "Όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα κρατάς για τον εαυτό σου. Όταν είσαι μικρός και ερωτευμένος, θέλεις να πεις σε όλους για αυτό. Μεγαλώνοντας αλλάζεις. Έχω λάβει πολλά μηνύματα στα social media από φαν που ρωτούν λεπτομέρειες για τη σχέση μας. Έγινα το κορίτσι του Χρήστου Μάστορα και όχι η Courtney Parker. Είμαι η Courtney Parker και αυτή ήμουν και πριν γνωρίσω τον Χρήστο. Όλο αυτό δεν μας άρεσε και έτσι αποφασίσαμε να κρατάμε τη σχέση μας για εμάς" λέει και δηλώνει στο People πως είναι μαζί, διαψεύδοντας τις φήμες. "Όλα είναι καλά, απλά δεν θέλουμε να το συζητάμε". 

Θέλει να γίνει μητέρα; "Απόλυτα. Ωστόσο, θεωρώ ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος γιατί είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά μου. Όταν είμαι έτοιμη να κάνω παιδί θα συμβεί. Είμαι 32 χρόνων και πολλοί μου λένε ότι τώρα είναι καλή στιγμή για να γίνω μητέρα, όμως έχω ζήσει το μεγάλωμα των δύο αδελφών μου και ξέρω τι θυσίες χρειάζεται για να γίνεις γονιός. Η μητέρα μου δεν δούλευε και είχα όλη την προσοχή της. Νιώθω ότι έγινα πιο δυνατός άνθρωπος επειδή ήταν πάντα διαθέσιμη για εμένα. Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω νύχτα. Πώς γίνεται να λείπω όλο το βράδυ και να έχω μωρό; Θα μπορούσα αν άφηνα την καριέρα μου για ένα χρόνο. Όμως εγώ που τραγουδάω μόνο στα αγγλικά δεν μπορώ απλά να εξαφανιστώ".

Πηγή: peoplegreece.com