Ελένη Μενεγάκη - Καταθέτει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά δημοσιογράφου!

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως ενοχλήθηκε έντονα από τα σχόλια δημοσιογράφου σε τηλεοπτική εκπομπή. Έτσι, η παρουσιάστρια του Alpha αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της δημοσιογράφου, Τάνιας Ιακωβίδου, καθώς όπως τόνισε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας:
"Εμμέσως, αλλά και σαφέστατα υπήρξαν αναφορές από την δημοσιογράφο που έθιξαν ακόμη και την εντιμότητα της κυρίας Μενεγάκη". 

Ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά", όπου και έγινε το περιστατικό, τονίζοντας πως η παρουσιάστρια δεν θα κινηθεί νομικού ούτε εναντίον του σταθμού, ούτε εναντίον της εκπομπής. Η αγωγή θα αναφέρεται μόνο στην δημοσιογράφο που την έθιξε. 

Και συνέχισε: "Δεν υπάρχει καμιά πρόθεση για να εισπράξει η κα Μενεγάκη το οποιοδήποτε ευρώ. Η βούληση που υπάρχει είναι να αντιμετωπιστεί το ζήτημα και να σταματήσουν οι κακόβουλες αναφορές στο πρόσωπό της και οποιοδήποτε χρηματικό ποσό οριστεί θα διατεθεί σε κοινωφελή σκοπό. Η απόφασή της είναι να σταματήσουν οι αναφορές που την θίγουν και την προσβάλλουν. Όχι η κριτική, που είναι καλοδεχούμενη, αλλά τα κακόβουλα σχόλια που την θίγουν... Οι αναφορές που έγιναν στο πρόσωπό της ήταν εκτός ορίων". 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Μενεγάκη ενοχλήθηκε από τα σχόλια της Τάνιας Ιακωβίδου, η οποία χαρακτήρισε ανήθικη επαγγελματικά τη στάση της παρουσιάστριας απέναντι στους συνεργάτες της, με αφορμή τη διακοπή της συνεργασίας του Γρηγόρη Γκουντάρα με την διάσημη παρουσιάστρια.

Πηγή: yupiii.gr (Μανταλένα Κουβάτση)