Φοίβος Δεληβοριάς - "Η ταράτσα του Φοίβου": Επόμενα ραντεβού!

Η "ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ" είναι το καλλιτεχνικό γεγονός της Αθήνας. Ένας μήνας ή καλύτερα 4 εβδομάδες επιτυχημένων παραστάσεων έκαναν την "ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ", που ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταμόρφωσε σ' ένα παιδικό όνειρο, τον τόπο συνάντησης ενός μεγάλου αριθμού θεατών αλλά και πολλών φίλων καλλιτεχνών.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Πάνος Μουζουράκης, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Γιώργος Χρανιώτης και πολλοί πολλοί ακόμη καλλιτέχνες συναντήθηκαν μέχρι τώρα στην Ταράτσα του Φοίβου, για να κάνουν απόβαση στο όνειρο. 

Με όχημα την μουσική και τα τραγούδια, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι προσκεκλημένοι του guest τραγουδιστές – Δήμητρα Γαλάνη, Νατάσσα Μποφίλιου, Αργύρης Μπακιρτζής, Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Θανάσης Αλευράς – παρέα με έναν  μόνιμο θίασο από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια - και 4 σπουδαίους μουσικούς  απογειώνουν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη τους πολυάριθμους θεατές που τους καταχειροκροτούν ενθουσιασμένοι. 

Γιατί η Ταράτσα του Φοίβου τα έχει όλα... Καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που αλλάζουν κάθε εβδομάδα κάνουν κάτι διαφορετικό απ' όσα συνηθίζουν με συνοδοιπόρο στην σκασίλα (και στην σκορδοκαΐλα) τον Σπύρο Γραμμένο.
Μαζί τους οι ακαταμάχητοι Δημήτρης Τσάκας, Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου και Yoel Soto στην υπερυψωμένη ορχήστρα. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα κείμενα της μουσικοθεατρικής παράστασης είναι των Δεληβοριά-Γραμμένου-Κώστα Μανιάτη. Η  σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου. Η  σκηνική διαμόρφωση του χώρου από την Έλλη Παπαγεωργακοπούλου. Ο  ήχος του Γιάννη Πετρόλια. Οι φωτισμοί του Αλέκου Αναστασίου. 

5 & 6 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ - ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - BΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

13 (Πέμπτη) & 14 (Παρασκευή) ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΙΔΟΥ -
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

19 & 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ - ΒΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

26 & 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ 

κάθε Τετάρτη & Πέμπτη
και κατ' εξαίρεση στις 13 και 14 Ιουλίου Πέμπτη και Παρασκευή!