Η Αντέλ ακυρώνει συναυλίες λόγω προβλήματος στις φωνητικές χορδές

Η βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ ακύρωσε τις δύο τελευταίες συναυλίες της στο Γουέμπλεϊ, οι οποίες θα έκλειναν την παγκόσμια περιοδεία της, εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές. Μετά τις δύο συναυλίες την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Γουέμπλεϊ μπροστά σε περίπου 100.000 θεατές, η 29χρονη σταρ θα ολοκλήρωνε αυτό το Σαββατοκύριακο την παγκόσμια περιοδεία της, στη διάρκεια της οποίας έδωσε 121 συναυλίες.


"Δεν ξέρω από πού να αρχίσω" έγραψε σε ένα μεγάλο μήνυμά της που ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Παρασκευής.
"Οι δύο τελευταίες βραδιές στο Γουέμπλεϊ ήταν οι μεγαλύτερες και οι καλύτερες συναυλίες της ζωής μου" όμως πρόσθεσε ότι πιέστηκε πολύ φωνητικά και αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση για την ακύρωση των δύο τελευταίων εμφανίσεών της έπειτα από ιατρική συμβουλή.
"Το να πω ότι μου έχει ραγίσει η καρδιά θα ήταν λίγο" τόνισε η Αντέλ.
Η βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει κερδίσει συνολικά 15 Γκράμι, είχε αναγκαστεί να ακυρώσει περιοδεία το 2011 εξαιτίας αιμορραγίας στις φωνητικές της χορδές.
Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, η Αντέλ διευκρίνισε ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματα για τα εισιτήριά τους, αν δεν προγραμματιστούν νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες.
Το βράδυ της Πέμπτης από το Γουέμπλεϊ η Αντέλ άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις μετά το τέλος αυτής της περιοδείας.
"Ήθελα οι τελευταίες μου συναυλίες να είναι στο Λονδίνο, διότι δεν ξέρω αν θα κάνω ξανά περιοδεία" ανέφερε η τραγουδίστρια.


ΠΗΓΗ: in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ