Φαίη Σκορδά: "Δεν το γνώριζα ότι θέλει να φύγει η Αργυρώ"

Το Πρω1νό της Παρασκευής που μας πέρασε ήταν το τελευταίο της σεζόν. Σε ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε κοινό και συνεργάτες. Μάλιστα πολλές ήταν οι αποκαλύψεις που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του φινάλε της εκπομπής.

Ανάμεσα σε αυτές η ανακοίνωση on air του Στέφανου Κωνσταντινίδη, αλλά και το ανοιχτό ενδεχόμενο για τη συνεργασία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Για τους δύο συνεργάτες της αυτούς μίλησε στην κάμερα του Epsilon και της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω". 

"Για τον Στέφανο το είχαμε συζητήσει, είναι πολύ αξιοπρεπής. Εγώ του είχα προτείνει πέρυσι το καλοκαίρι να είναι μαζί μας και το είχαμε έτσι στο μυαλό μας ούτως ή άλλως. Περάσαμε πολύ ωραία, εξαιρετικός και ήταν και πολύ κύριος στο πώς με ευχαρίστησε. με συγκίνησε πολύ", ανέφερε η παρουσιάστρια. 

Σημαντικά είναι όμως όσα λέει για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. "Για την Αργυρώ δεν το γνώριζα. Ο καθένας μας έχει τα προσωπικά του και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο σπίτι του άλλου. Εγώ την Αργυρώ την αγαπώ πάρα πολύ και το ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει. Η σχέση μας δεν ξεκίνησε εδώ στον ΑΝΤ1 και για επαγγελματικούς λόγους μέσα από την εκπομπή, αλλά είχε ξεκινήσει όταν εμείς ήμασταν στο Mega ακόμα. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, αγαπώ, είναι πραγματικά καλόψυχη. Κατανοώ ότι μπορεί να έχει τους οποιοσδήποτε λόγους για να πει αυτά που είπε σήμερα, από εκεί και πέρα όμως, σημασία έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και σ' αυτές μένω εγώ", επεσήμανε.

Πηγή: peoplegreece.com