Κατερίνα Μισιχρόνη: "Στην εφηβεία έκανα ακραία πράγματα. Είχα επαναστατικές διαθέσεις και έντονα συναισθήματα που ήθελα να εκφράσω"

Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Μισιχρόνη. Για τα χρόνια της εφηβείας της είπε: "Άκουγα punk rock, είχα επαναστατικές διαθέσεις και έντονα συναισθήματα που ήθελα να εκφράσω και να ζήσω. Είχα μεγάλη δίψα και επιθυμία. Έκανα ακραία πράγματα.
Στην εφηβεία μου είχα ξυρίσει το κεφάλι μου. Επίσης, θυμάμαι πως ήμουν ερωτευμένη με ένα αγόρι και επειδή ζούσαμε σε διαφορετικές πόλεις –αυτός Αθήνα και εγώ Θεσσαλονίκη αλλά συναντιόμασταν στις διακοπές μας στην Πελοπόννησο– σκαρφιζόμασταν πολλά για να συναντηθούμε. Πηδούσα από τα κάγκελα της αυλής του σπιτιού τα μεσάνυχτα για να τον συναντήσω στη λίμνη του Καϊάφα, έπαιρνα τρένο κρυφά για μία μέρα για να πάω στην Αθήνα... Οι δικοί μου με ανακάλυψαν δύο φορές και έγινε χαμός". 

Για το γεγονός που την οδήγησε να ασχοληθεί με τον χορό αποκάλυψε: "Σπούδαζα μαζί με ένα παιδί που ήταν χορευτής και φοιτητής Ψυχολογίας και με παρέσυρε να κάνουμε μαθήματα μπαλέτου στα Χανιά. Τότε κάτι έγινε και μαγνητίστηκα. Σχεδόν κάθε βράδυ πηγαίναμε από το Ρέθυμνο στα Χανιά με το λεωφορείο και κάναμε βραδινό μάθημα μπαλέτου, κοιμόμασταν μέσα στη σχολή και το πρωί γυρνούσαμε στο Ρέθυμνο. Έτσι ξεκίνησε η ενασχόλησή μου με το χορό. Έδωσα εξετάσεις στην Κρατική Σχολή Χορού στην Αθήνα και εγκαταστάθηκα στην πρωτεύουσα. Στη συνέχεια σειρά είχε το Βερολίνο, όπου ξεκίνησα να χορεύω με κάποιες χοροθεατρικές ομάδες".