Αλέξανδρος Ρήγας - Αποκαλύπτει λεπτομερώς γιατί κόπηκε η σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;"

Στην Κατερίνα Καινούργιου έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Ρήγας την Τετάρτη. Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, παραγωγός και ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το αναπάντεχο κόψιμο της σειράς "Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;".

"Διεκόπη βιαίως λόγω προβλημάτων στις σχέσεις μεταξύ μας. Ας πούμε ότι κάποιοι άνθρωποι βγάλαμε, μέσα σε αυτούς κι εγώ, όχι τον καλό μας εαυτό. Δεν έγινε το θέμα με τις γυναίκες. Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Έχει να κάνει με τις συνθήκες που γίνεται μια δουλειά, με την πίεση, με πολλά πράγματα. 
Όταν είσαι τόσα χρόνια σε αυτή την ιστορία κάποια στιγμή παίζεις με το νευρικό σου σύστημα. Είτε γράφεις, είτε σκηνοθετείς, είτε παίζεις. Οι ηθοποιοί, οι συγγραφείς, οι σκηνοθέτες. Δεν είναι καμιά δουλειά εύκολη. Είναι πολύ δύσκολη. Μπορεί να φαίνεται φωτισμένη αλλά από πίσω έχει πολλή αγωνία, πολύ άγχος ειδικά σε ένα περιβάλλον τόσο ανταγωνιστικό όσο είναι η τηλεόραση. Πρέπει στο κανάλι που σε εμπιστεύεται κάθε φορά να δίνεις το καλύτερο σου γιατί επενδύουν πάνω σου κάποια χρήματα και πρέπει να τους φέρεις ένα αποτέλεσμα. Όλο αυτό δημιουργεί τεράστια πίεση. Πάνω σε αυτή την πίεση γίνονται λάθος συμπεριφορές και πάνω στις λάθος συμπεριφορές δημιουργούνται συγκρούσεις".

Πηγή: yupiii.gr (Μαρία Χάλαρη)