Άκης Πετρετζίκης: Οι όροι του σεφ για το Πρωινό. Θα τον δούμε στο πλευρό της Σκορδά;

Ο ΑΝΤ1 είναι ένας από τους πρώτους σταθμούς που έδειξε έντονα ενδιαφέρον για τον Άκη, ενώ ήδη κυκλοφορούν και οι πρώτοι ψίθυροι που τον θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην ενότητα της μαγειρικής.

Ωστόσο ο Άκης Πετρετζίκης επιθυμεί να έχει τη δική του εκπομπή μαγειρικής, κάτι που κάνει ξεκάθαρο από τα πρώτα λεπτά του ραντεβού του σε οποιοδήποτε κανάλι και προς το παρόν δεν έχει συμφωνήσει με κάποιο τηλεοπτικό σταθμό. 

Όπως ανέφερε μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω: "Ζήτησε ο Άκης Πετρετζίκης, να μην γίνεται live η μαγειρική. Θέλει δηλαδή να γράφει ένα κομμάτι της μαγειρικής σε περίπτωση που συμφωνήσει με την Φαίη και να παίζει μαγνητοσκοπημένα. Αυτό μπορεί να βολεύει τον Άκη γιατί έχει και το μαγαζί του, έχει χίλια δυο και σου λέει θα πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα και θα γράφω 5 μαγειρικές. 

Μπορεί να θέλει να είναι και τελείως μόνος του, να μην έχει και την Φαίη ή οποιονδήποτε μέσα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει προτείνει, πάντως σίγουρα έχει ζητήσει και δική του εκπομπή. Επίσης από το Πρωινό έχει γίνει προσέγγιση και στον Βασίλη Καλλίδη ο οποίος δεν έχει απαντήσει θετικά και ο λόγος είναι γιατί θα έχει πάρα πολλά ταξίδια μέσα στη χρονιά. Μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε να εναλλάσσονται οι σεφ".

Πηγή: zappit.gr