Όλα όσα συνέβησαν στη συναυλία Ρέμου - Ραμαζότι στη Μύκονο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι στην Ψαρρού της Μυκόνου. Το πρόγραμμα της λαμπερής βραδιάς άνοιξε ο Ιταλός τραγουδιστής, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή (μία τεράστια πλωτή εξέδρα) ένα τέταρτο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 1 μετά τα μεσάνυχτα. 


Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, αφού καλωσόρισε στα ελληνικά το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το χώρο που έγινε η συναυλία, ερμήνευσε τις επιτυχίες του ενθουσιάζοντας τους πάντες με την μοναδική χροιά αλλά και την αμεσότητά του.
Το κέφι και ο ενθουσιασμός απογειώθηκαν όταν στη σκηνή εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος εν μέσω πυροτεχνημάτων. 
Τραγούδησε μαζί με τον Ραμαζότι το Piu Bella Cosa και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, χαρακτηρίζοντάς τον "καλό παιδί". 
Ο τραγουδιστής συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.
Στην συναυλία συμμετείχε και η Αμερικανίδα Courtney Parker, που τραγούδησε περιτριγυρισμένη από εντυπωσιακές χορεύτριες.
Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τέλος, να αναφερθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Αν και ο Έρος Ραμαζότι εντός και εκτός σκηνής ήταν πολύ προσιτός, οι συνεργάτες του έλεγχαν προσεκτικά όσους ήθελαν συνέντευξη, φωτογραφίες και βίντεο.

Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live Tv:ΠΗΓΗ: enikos.gr