Και η Δήμητρα Γαλάνη στη συναυλία αλληλεγγύης του Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, ο μεγάλος μας τραγουδοποιός θα βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο για μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης. Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Όλοι Μαζί Μπορούμε, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, έχοντας στο πλευρό του 12 καλλιτέχνες οι οποίοι θα ερμηνεύσουν κομμάτια από τη μακρόχρονη πορεία του, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών (Σουγιούλ, Ζαμπέτα, Τσιτσάνη, κ.ά.).

Στη μεγάλη αυτή συναυλία θα έχει δίπλα του τη Μαρία Φαραντούρη, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Γιάννη Χαρούλη, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Κωστή Μαραβέγια, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Νίκο Ζιώγαλα, τη Βασιλική Καρακώστα, τη Μελίνα Τανάγρη, την Κατερίνα Πολέμη, τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, τη Βιολέτα Ίκαρη. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση που ως σκοπό έχει τη συνεισφορά του κοινού σε τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη. 

Το "Όλοι μαζί μπορούμε" από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον. Αναλυτικότερα δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, υποτροφιών για παιδιά που θέλουν να σπουδάσουν και δεν μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών, διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών καθώς και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος όπως δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα και καθαρισμοί συνθέτουν το σκοπό της πρωτοβουλίας αυτής θέτοντας ως στόχο την άμεση ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. 

Το πρόγραμμα "Όλοι μαζί μπορούμε" έχει βραβευτεί με τιμητική διάκριση από την ένωση "Μαζί για το παιδί" για την υποστήριξη των σκοπών της ένωσης, από το AHEPA με τιμητική διάκριση για την κοινωνική δράση ενώ το 2013 απέσπασε το βραβείο "European CSR Award" στο πλαίσιο των "Ευρωπαϊκών Bραβείων Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης". 

Πληροφορίες
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 
Προπώληση: 6 ευρώ συνοδευόμενη με οικονομική προσφορά για την αγορά τροφίμων
Ταμείο: 8 ευρώ + προσφορά σε τρόφιμα
Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία
Από την Δευτέρα 3/7 λειτουργεί ταμείο προπώλησης εισιτηρίων στο Καλλιμάρμαρο. Ώρες: 10.00 - 14.30

Πηγή: in.gr