Οριστικό το "κόψιμο" της εκπομπής του Alpha

"Έριξε τίτλους τέλους για τη σεζόν και όλοι πίστευαν ότι λόγω της πορείας της στους πίνακες τηλεθέασης θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και...next year. Τελικά όμως οι τίτλοι τέλους έπεσαν οριστικά αφού η απόφαση των στελεχών του ΣΚΑΪ είναι να μην συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Ο λόγος για την εκπομπή "Κάνε παζάρι" που πρόβαλε κάθε απόγευμα ο ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου και έδινε στον κόσμο πολλά δώρα, αλλά και στο κανάλι του Φαλήρου πολλούς τηλεθεατές. 


Χαρακτηριστικό είναι ότι το τηλεπαιχνίδι προβλήθηκε σε μία ζώνη που το κανάλι του Φαλήρου σημείωνε 6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 5% στο δυναμικό κοινό, αλλά το "Παζάρι" τα αύξησε αρκετά αφού ο μέσος όρος που σημείωσε κατά την προβολή του είναι 8,6% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό –το οποίο είναι και το λεγόμενο "εμπορικό"- υπερδιπλασίασε τα ποσοστά του σταθμού σημειώνοντας 13,2%. 

Παρά λοιπόν τις επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα...χωρίς να βασιστεί στο "Survivor", όπως έκαναν άλλες εκπομπές του σταθμού, τα στελέχη του ΣΚΑΪ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αποφάσισαν να μην δώσουν στο τηλεπαιχνίδι το "πράσινο" φως για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θα συνεχιστεί –δικαιολογημένα- η συνεργασία με την παρουσιάστριά του, την Ντορέττα Παπαδημητρίου καθώς τα στελέχη του σταθμού θέλουν να αναλάβει το καινούργιο ριάλιτι μόδας, το "My style rocks" που θα βγάλουν την επόμενη σεζόν!".

Πηγή: newsit.gr (Γρηγόρης Μελάς)