Επιστρέφει ή δεν επιστρέφει το "Ρετιρέ" των 90’s;

Έκανε επιτυχία πριν από 20 χρόνια και ακόμα προβάλλεται στο MEGA. Το Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη δεν αποκλείεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια προσαρμοσμένα στο σήμερα. Ο παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για συζητήσεις με παλιούς συντελεστές και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Διαβάστε την ανακοίνωση – απάντηση του παραγωγού της σειράς, Δημήτρη Τσεμπελή: "Ο παραγωγός της επιτυχημένης σειράς "Ρετιρέ", κύριος Δημήτρης Τσεμπελής σε απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το σήριαλ, δηλώνει πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση σε κανέναν καλλιτέχνη που συμμετείχε στη σειρά, ώστε να την αρνηθεί και δημοσίως. Ωστόσο, όντως έχουν γίνει ανεπίσημες συζητήσεις με τους παλιούς συντελεστές, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων". 

Πάντως, πρόσφατα ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος υποδυόταν τον ηλεκτρολόγο Ιάσονα Σέκερη στην σειρά ρωτήθηκε σχετικά με την επιστροφή του Ρετιρέ λέγοντας: "Εγώ αρνήθηκα. Δεν έχει κανένα νόημα να κάνουμε το Ρετιρέ 30 χρόνια μετά. Καταρχάς, δεν υπάρχει ο Δαλιανίδης. Η ψυχή του Ρετιρέ ήταν ο Δαλιανίδης. Αυτός το έγραφε, αυτός το σκηνοθετούσε. Και γιατί να ξαναζεστάνουμε φαγητό από παλιά, δεν υπάρχουν καινούριες σειρές να κάνουμε;".

Πηγή: athensvoice.gr