Ίνα Ταράντου - Εξηγεί γιατί σταμάτησε από το δελτίο ειδήσεων του Star μετά από 14 χρόνια

Η Ίνα Ταράντου υπήρξε μία από τις πρώτες παρουσιάστριες του δελτίου ειδήσεων του Star, από το οποίο αποχώρησε μετά από 14 χρόνια.
"Η απόφαση να φύγω από τις ειδήσεις του Star, το 2008, ύστερα από 14 χρόνια, ήταν απόφαση ενός απογεύματος. Μποτιλιαρισμένη στην παραλιακή και με τη σκέψη ότι τα δύο μικρά παιδιά μου -η κόρη μου, τότε τριών, και ο γιος μου, ενός- τα προσέχει μια ξένη γυναίκα, αποφάσισα να σταματήσω τη δουλειά και να μείνω σπίτι μαζί τους" αναφέρει η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της στο Τηλέραμα και συνεχίζει: "δεν θα μιλήσω εξ ονόματος άλλων γυναικών, αλλά για μένα θα πω ότι, ούσα δημιουργική, δραστήρια και μέσα στη δουλειά από τα 18 μου, το να τα παρατήσω όλα επειδή έγινα μητέρα ήταν σαν να έβαζες ένα αγρίμι στο κλουβί". 

Έχοντας επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση, με την εκπομπή Του Νερού Τα Παραμύθια στην ΕΤ3, η Ίνα αναφέρει πως "τελικά, όπως λέει και μια αγαπημένη φίλη μου, καμία μάνα που σέβεται τον εαυτό της, αλλά και τα παιδιά της, δεν πρέπει να αγαπιέται ως θυσιασμένη μάνα, αλλά ως ολοκληρωμένος, δημιουργικός άνθρωπος, που παίρνει ευχαρίστηση και από άλλα πράγματα και όχι μόνο από τη μητρότητα. Γι' αυτό επέστρεψα άρον άρον στη δουλειά και υποθέτω ότι θα δουλεύω μέχρι τα βαθιά γεράματα μου!".