Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη μιλάει για τον πόλεμο των spoilers

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ μίλησε για το "χρυσό" άνοιγμα του ΣΚΑΪ προς τη ψυχαγωγία που ξεκίνησε πέρυσι με το X-Factor και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα με το Voice και το Survivor.


Για τα spoilers που δημοσιεύουν άλλες εκπομπές, η ίδια σχολίασε: "Είδα χθες σε ένα πρωινό του Alpha (σ.σ. Το Happy Day) που λέγανε τελείως άλλα πράγματα από αυτά που γίνανε. Καταρχήν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό... Επειδή κάποιοι άνθρωποι ποντάρουν σε κάποια πράγματα και θέλουν να κάνουν τους σπουδαίους; Να διεκδικούν τη μοναδικότητα της πληροφορίας; Το κάνουν για να αποδομήσουν το πρόγραμμα, για να μην έχει τηλεθέαση και να πουν ότι ξέρουμε ποιος είναι ο νικητής; Πάντως βλέπω όλα αυτά δεν έχουν επηρεάσει καθόλου την τηλεθέαση του Survivor".
Σχετικά με τα τεράστια νούμερα τηλεθέασης, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είπε: "Το 60% και το 70% κάθε μέρα δεν το περίμενε κανένας! Αν ρωτούσες κάποιον από την τηλεόραση ότι περίμενε αυτά τα νούμερα και μάλιστα σε καθημερινό πρόγραμμα, δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, παγκοσμίως δεν έχει συμβεί αυτό το νούμερο καθημερινά, θα σου έλεγε πως είναι ψέμα!".


ΠΗΓΗ: yupiii.gr