Το ανατρεπτικό live του Your Face Sounds Familiar

Το τελευταίο live του "Your Face Sounds Familiar" ήταν ένα από τα πιο ανατρεπτικά, στην ιστορία του μοναδικού show μεταμφιέσεων, καθώς οι 4 παίχτες Αντώνης Δόμινος, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Άρης Μακρής και Ησαΐας Ματιάμπα, βρέθηκαν σε ισοβαθμία. Νικητής της βραδιάς αναδείχτηκε τελικά, ο Αντώνης Δόμινος, για 2η συνεχή φορά, συγκεντρώνοντας το 12άρι του κοινού.


Απολαυστικές ενσαρκώσεις και 10 μοναδικές εμφανίσεις με ιδιαίτερες απαιτήσεις η κάθε μία, ξεχώρισαν σε ένα ακόμη live, ενώ έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα, με 3 live να μας χωρίζουν από τον Τελικό του "Your Face Sounds Familiar".
Την έναρξη των μεταμφιέσεων σηματοδότησε ο Αντώνης Δόμινος και νικητής της βραδιάς, συγκεντρώνοντας το 12άρι του κοινού. Μας έκανε όλους «χαρούμενους», ενσαρκώνοντας τον Pharrel Williams με το "Happy", μαζί με  τη χορευτική συνοδεία 26 κοριτσιών στο stage του show. Ακολούθησε ο Άρης Μακρής με "metal" διάθεση, με τους αγαπημένους του Metallica και το "Enter Sandman", ροκάροντας  για τα καλά. Ο Ησαΐας Ματιάμπα, ως Stevie Wonder, εντυπωσίασε με την εκπληκτική ομοιότητα και ερμηνεία του στο "Superstition". H Σαμπρίνα, σε μία από τις απολαυστικές της εμφανίσεις, ανέβηκε για να μας «γυμνάσει» ως άλλη Olivia Newton, ερμηνεύοντας το "Physical". Η Ιρένε Τροστ, σε μία άκρως συγκινητική εμφάνιση, ενσάρκωσε τη Δήμητρα Γαλάνη με το "Δύο μέρες μόνο", ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς "χόρεψε στη βροχή" ως Gene Kelly με το "Singing in the rain" φέρνοντας την ατμόσφαιρα του μιούσικαλ στο show. Μία έκπληξη τον περίμενε στο τέλος, καθώς ο Φώτης Σεργουλόπουλος του χάρισε τις δικές του κλακέτες από τότε που έκανε μαθήματα στο Παρίσι. Δεύτερη φορά άντρας, η Κόνυ Μεταξά με ένα συγκινητικό και "λυπητερό" τραγούδι, "The blower’s daughter", ενσάρκωσε τον Damien Rice. Ο Λευτέρης Πανταζής και ο σωσίας του Γιάννης Χατζόπουλος τραγούδησαν μαζί στο show, μπερδεύοντας κοινό και κριτές για το ποιος είναι ποιος, μετά την πιστή ενσάρκωση του τραγουδιστή από τον Γιάννη Χατζόπουλο, στο τραγούδι "Έβδομος Ουρανός". Σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ενσαρκώνοντας τη Lana Del Ray με το "Blue jeans". To live ολοκληρώθηκε με την Παρθένα Χοροζίδου, ερμηνεύοντας το "Εγώ σ’ αγάπησα εδώ", της Ελένης Τσαλιγοπούλου, αποσπώντας θετικά σχόλια για το προσωπικό της στυλ.
Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του "Your Face Sounds Familiar", έδωσε την ευκαιρία στο νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, ο μεγάλος νικητής  του 9ου live, Αντώνης Δόμινος, έδωσε τα έσοδα στον "Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικιών Άνδρου".        

Άλλο ένα live μεταμφιέσεων ολοκληρώθηκε μαγικά… Την επόμενη Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 21.00, θα δούμε τους παίκτες (σε αλφαβητική σειρά) να παρουσιάζονται ως:

Αντώνης Δόμινος: Robert Palmer με το "Addicted to love"
Δημήτρης Μακαλιάς: Geri Halliwell με το "It’s raining men"
Άρης Μακρής: Τόλης Βοσκόπουλος με το "Ανεπανάληπτος"
Ησαΐας Ματιάμπα: Στέλιος Καζαντζίδης με το "Ζιγκουάλα"
Κόνυ Μεταξά: Aishwarya Rai με το "Nimbooda Nimbooda"
Σαμπρίνα: EUROPE με το "Final Countdown"
Ιρένε Τροστ: Rihanna με το "Diamonds"
Γιάννης Χατζηγεωργίου: Δυτικές Συνοικίες με το "Καλοκαιρινά Ραντεβού"
Γιάννης Χατζόπουλος: Ray Charles με το "Hit the road Jack"

Παρθένα Χοροζίδου: Cee Lo Green με το "Forget you".