Η Μαρίνα Σάττι ζήτησε απ' όλους να χορέψουν την "Μάντισσα" και έγινε χαμός στο Instagram

Το βίντεο για το νέο κομμάτι/φαινόμενο της Μαρίνας Σάττι, την "Μάντισσα", έχει μονοπωλήσει τα μουσικά εγχώρια νέα τις τελευταίες ημέρες και μετρά μέσα σε μια εβδομάδα πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το τραγούδι είναι φρέσκο και όμορφο και το βίντεο με την ίδια να τραγουδά και να χορεύει μαζί με την παρέα της στους δρόμους της Αθήνας, σίγουρα ένα από τα πιο πρωτότυπα και ωραία που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, άρα λογικό να έχει γίνει viral. 

"Ήθελα να κάνω κάτι με πολλούς ανθρώπους, όπως πάντα, γιατί μόνο έτσι περνάω καλά και βρίσκω νόημα στη δημιουργική διαδικασία" λέει η Σάττι. "Η Μάντισσα, στην ουσία, νιώθω ότι είναι το πρώτο ολοκληρωμένο μου παιδί, και συγκεντρώνει -και ίσως σχολιάζει- όλα αυτά που είμαι εγώ και πώς βλέπω τον κόσμο γύρω μου", είπε για το τραγούδι, που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. 

Κι αφού "αναστάτωσε" την Αθηνάς για το βιντεοκλίπ της, αποφάσισε να ταράξει λίγο και τα νερά του Instragram ζητώντας από τους followers της να τρολάρουν το τραγούδι της και να της στείλουν μετά τα βιντεάκια. Τα οποία, σημειωτέον, υποσχέθηκε να δημοσιεύει στη συνέχεια το προφίλ της.

Πηγή: lifo.gr