Ζέτα Μακρυπούλια: "Δεν παρακολουθώ τι γράφεται για μένα. Δεν τρέχω κάθε πρωί στον υπολογιστή, δεν με γκουγκλάρω"

Στο Πρώτο Θέμα έδωσε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια και μίλησε για το αν θέλει να βλέπει τον εαυτό της αψεγάδιαστο στα περιοδικά, για τα social mdia., αλλά και για το πώς βλέπει το θέμα "διασημότητα".

Για το αν έχει τη ματαιοδοξία να βλέπει τον εαυτό της αψεγάδιαστο στις σελίδες των περιοδικών δήλωσε: "Δεν έχω ματαιοδοξία. Έχω κάνει πάρα πολλές φωτογραφήσεις, έχω προβληθεί πολλές φορές, το έχω χορτάσει όλο αυτό. Επίσης, δεν θεωρώ ότι το νόημα της ζωής είναι εκεί. Έχω χάσει πολλά κομμάτια της προσωπικής μου ζωής προσπαθώντας να την κρατήσω κρυφή και να αποφύγω το κυνηγητό με τους παπαράτσι. Πάντα κάτι σου αφαιρούν αυτά από την ιδιωτική σου ζωή. Ωστόσο, εγώ τα έχω ανάγκη αυτά. Είναι ένα κομμάτι η επαγγελματική μου ζωή, μου αρέσει, την αγαπώ, είμαι επαγγελματίες, δουλεύω άπειρες ώρες αν χρειαστεί, αλλά υπάρχει κι ένα κομμάτι προσωπικής ζωής το οποίο πολλές φορές χρειάστηκε να θυσιάσω. Τα χρόνια περνάνε, ξέρεις... Δεν έχω καμία ματαιοδοξία να είμαι στα εξώφυλλα. Προτιμώ την αληθινή ζωή. Μου αρέσει να έχω την ηρεμία μου, να μπορώ να βγαίνω με τους φίλους μου και να είμαι άνετη, να μην έχω το άγχος αν κάποιος με παρακολουθεί. Είναι μια πιεστική σκέψη". 

Η ίδια λίγο παράκατω σχολίασε τον χαμό που δημιουργείται κάθε φορά που δημοσιεύει κάτι στα προσωπικά της social media: "Δεν είναι πολύ ωραία η αναπαραγωγή φωτογραφιών αλλά τι να σας κάνω; Άργησα λίγο να το καταλάβω, επειδή δεν παρακολουθώ τι γράφεται ή τι λέγεται για μένα. Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και τρέχω στον υπολογιστή. Όχι, δεν με γκουγκλάρω. Συνήθως μου στέλνουν φίλες μου links και βλέπω τι γίνεται. Άργησα να καταλάβω πως ότι ανεβάζω στο instagram ξαφνικά είναι και στα sites". 

Αναφορικά με τη διασημότητα και το αν είναι τελικά καλή ή κακή απάντησε: "Η διασημότητα δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή. Εξαρτάται πώς θα τη χειριστείς. Μην τη λέμε και κακή. Όλοι οι άνθρωποι που ασχολούμαστε είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση κατά βάθος αναζητούμε την αγάπη. Επειδή το έχω ψάξει πάρα πολύ, βρίσκεις την αγάπη που σου λείπει. Επειδή όμως μπορεί να πάρεις και πολλές πίκρες, δεν γίνεται να ισορροπήσεις αν δεν δουλέψεις πολλά κομμάτια του εαυτού σου. Ευτυχώς, μπήκα σε έναν δρόμο και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου, οπότε έχω απομυθοποιήσει πολλές πτυχές της δημοσιότητας. Παίρνω αγάπη και τη χαίρομαι κιόλας. Έχω ξεφύγει από το πρωτόγονο συναίσθημα που κρύβεται από πίσω, δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να καλύψω την προσωπική μου ματαιοδοξία. Από αυτό το θέμα έχω ξεφύγει εντελώς. Την είχα τη ματαιοδοξία, τη χάρηκα και την ξεπέρασα. Αλλά δεν ήταν συνειδητό όλο αυτό. Όταν άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου, κατάλαβα τι γινόταν".