Τηλεοπτικά νέα: Η Σπυροπούλου πάει... σπιτάκι της - Τι συμβαίνει με Χατζηβασιλείου και Τσολάκη;

"H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί παρελθόν για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμένουν ότι αποτελεί παρελθόν και για τον Alpha. Κάποιοι άλλοι βέβαια λένε το γνωστό: "Κράτα μικρό καλάθι γιατί σ' αυτή την περίπτωση ποτέ δεν ξέρεις".

Και η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση της Σπυροπούλου, ποτέ δεν ξέρεις. Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά στα μέλη της ομάδας της, οι περισσότεροι είναι σε αναμονή καθώς κανείς δεν τους ξεκαθάρισε τι ακριβώς θα συμβεί και το μόνο που ειπώθηκε είναι ότι σε περίπτωση που βρουν κάτι άλλο, να ενημερώσουν τον σταθμό! 

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι του χρόνου η Ελένη Τσολάκη θα έχει δική της εκπομπή και το μόνο κενό που υπάρχει είναι το Σαββατοκύριακο. Τόσο το πρωί, όσο και το μεσημέρι. Μένει να δούμε τι θα συμβεί στο Happy Day που η αλήθεια είναι πως ένα refresh το έχει απόλυτη ανάγκη!

Τέλος, εμφατικά μου τονίστηκε από όλες τις πλευρές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί το βράδυ του Σαββάτου, στη θέση του Σπύρου Παπαδόπουλου, το "Πάμε πακέτο" με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η αλήθεια είναι πως μια συνήθεια χρόνων, δηλαδή το ραντεβού του τηλεθεατή με την εκπομπή κάθε βράδυ Πέμπτης, δεν την αλλάζεις τόσο εύκολα, ειδικά όταν φέτος η Χατζηβασιλείου αποδείχτηκε πιο Survivor και από το ίδιο το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

Αν και μεταξύ μας, νομίζω ότι και το Σάββατο το βράδυ η Χατζηβασιλείου θα συγκέντρωνε υψηλή τηλεθέαση. Όπως και να 'χει πάντως, Χατζηβασιλείου και Νικολούλη...δεν κουνιούνται από τη θέση τους".

Πηγή: yupiii.gr (Κλεοπάτρα Πατλάκη)