Πρώτες εικόνες από το "Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές" του Κένεθ Μπράνα

Το γνωστό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι μεταφέρεται ξανά στο σινεμά, αυτή τη φορά με τον Κένεθ Μπράνα σε ρόλο πρωταγωνιστή -ερμηνεύει τον Ηρακλή Πουαρό-, αλλά και σκηνοθέτη. Το πρώτο τρέιλερ μάς συστήνει τους κεντρικούς χαρακτήρες της ιστορίας.

Το θύμα ερμηνεύει ο Τζόνι Ντεπ, ενώ το καστ περιλαμβάνει πολύ μεγάλα ονόματα της υποκριτικής: Τζούντι Ντεντς, Ολίβια Κόλμαν, Πενέλοπε Κρουθ, Μισέλ Φάιφερ, Τζος Γκαντ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ. 


Η υπόθεση είναι γνωστή: ο επιβάτης ενός τρένου δολοφονείται στη διάρκεια της διαδρομής προς Κωνσταντινούπολη και ο Πουαρό αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο όσο το τρένο συνεχίζει την πορεία του. 

Η πιο γνωστή μεταφορά του μυθιστορήματος της Κρίστι είναι εκείνη του Σίντνεϊ Λιούμετ του 1974. Το τέλος είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους και αναμένουμε να δούμε εάν στην ταινία θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση. 

Για το τέλος αφήνει το τρέιλερ την γνωριμία μας με τον Ηρακλή Πουαρό. Ο Κένεθ Μπράνα ακούγεται να λέει: "Το όνομά μου είναι Ηρακλής Πουαρό και είμαι πιθανότατα ο πιο σπουδαίος ντετέκτιβ του κόσμου". Όχι και πολύ ταπεινή άποψη, είναι η αλήθεια. * Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες τον Νοέμβριο, σε διανομή Odeon.

Πηγή: in.gr