Σπουδαίοι καλλιτέχνες τραγουδούν για τα θύματα της πυρκαγιάς στο Λονδίνο

Η Σελίν Ντιον είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των τραγουδιστών που θα συμμετάσχουν στην εγγραφή του τραγουδιού Bridge Over Troubled Water, που είχε ως ιδέα ο μουσικός παραγωγός και επιχειρηματίας Σάιμον Κάουελ για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα της πυρκαγιάς στον Πύργο Grenfell του Λονδίνου.

Το τραγούδι, στην ηχογράφηση του οποίου συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει την Δευτέρα, αλλά λόγω της μεγάλης συμμετοχής καλλιτεχνών, ο παραγωγός αποφάσισε, σύμφωνα με την Daily Express, να διατεθεί μέσω του διαδικτύου την Τετάρτη. 

Μάλιστα ο πρώην κριτής του American Idol, Σάιμον Κάουελ δήλωσε ότι θα συνεχίσει να προσθέτει φωνές μεγάλων σταρ της μουσικής βιομηχανίας μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

Μέχρι στιγμής η Σελίν Ντιον είναι η μοναδική τραγουδίστρια που συμμετέχει στην ηχογράφηση που δεν είναι Βρετανή. 

Η 48χρονη Καναδή τραγουδίστρια βρίσκεται σε περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία και η άφιξή της εκεί έχει συμπέσει με μία ακόμα μεγάλη τραγωδία που την ανάγκασε, σύμφωνα με το ABC, να ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις της στην αρένα του Μάντσεστερ, ύστερα από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο τέλος της συναυλίας που έδωσε εκεί η Αριάνα Γκράντε τον περασμένο μήνα.

Πηγή: in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ