Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Το πρόβλημα υγείας που την έκανε να κάνει επανεκκίνηση σε όλη της τη ζωή

Η διευθυντική θέση που εμπιστεύτηκαν στην Άλκηστη Μαραγκουδάκη μόλις στα 27 της χρόνια (μετά από 3 χρόνια στη ροή προγράμματος, ανέλαβε διευθύντρια προγράμματος στον ANT1) ήταν πρόκληση αλλά και ένα φορτίο στους ώμους μιας όμορφης νεαρής γυναίκας που απαιτούσε θυσίες στην προσωπική ζωή.

Εκείνη ήταν πρόθυμη να πληρώσει το συγκεκριμένο αντίτιμο και με περίσσεια όρεξη ανέλαβε τότε τα νέα της καθήκοντα. 

"Οι περισσότεροι σύντροφοί μου με έβλεπαν ανταγωνιστικά. Παρότι στην προσωπική μου ζωή είμαι ήπια, νομίζω πως σε κανέναν από τους συντρόφους μου δεν άρεσε που έκανα μια δουλειά με τόσο πολλές ευθύνες. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει πως η συγκεκριμένη εργασία δεν είχε ούτε ωράριο, ούτε Σαββατοκύριακα. Ειδικά τα 17 χρόνια στον ΑΝΤ1, ήμουν απόλυτα αφοσιωμένη στη δουλειά μου. Θεωρούσα τον ΑΝΤ1 παιδί μου. Όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και έκοψα τον ομφάλιο λώρο με το συγκεκριμένο κανάλι, κατάλαβα πως μπορούσα να σταθώ και μόνη μου στα πόδια μου έξω από το προστατευμένο περιβάλλον που ήμουν από την αρχή της καριέρας μου". 

Η απόφαση να αποχωρίσει θα παρθεί μετά από ένα σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε το 2006. "Είχα πρόβλημα με το θυρεοειδή μου, χρειάστηκε να κάνω αφαίρεση όζων και αμέσως μετά αποφάσισα να κάνω μια επανεκκίνηση σε όλα. Εκεί θεώρησα πιο σημαντικό τον εαυτό μου από οποιαδήποτε δουλειά, γιατί οι συνθήκες άγχους που βίωνα ήταν εκείνες που μου δημιούργησαν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ήταν μια περιπέτεια που τελικά με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου" αποκαλύπτει στο People.

Πηγή: peoplegreece.com (Μαρίνος Βυθούλκας)