Ελεονώρα Μελέτη: Τα εξώδικα και η προστασία της προσωπικής της ζωής

Καλεσμένη στο The 2night Show ήταν η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Πέμπτης. "Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες με είδαν 8 μάτια από το χώρο μας. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα βγει ότι δεν είμαι μόνη μου. Δεν κρύβομαι, αλλά δεν βγαίνω και με πλακάτ να το διατυμπανίσω. Το σκεπτικό μου ήταν το εξής:
Από το να δω να γράφεται και με ράδιο αρβύλα, με χαλασμένο τηλέφωνο, κακοποιητικά-παραποιητικά προτιμώ να κάνω spoiler που είναι και της μόδας. Τον ρώτησα πριν δημοσιεύσω τη φωτογραφία. Επί τόπου του είπα το σκεπτικό μου... Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα ταυτοποιηθεί" εξήγησε η παρουσιάστρια για την φωτογραφία που κοινοποίησε πριν λίγο διάστημα στο instagram με τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαροσούλη.
"Δεν μας κυνηγάνε παπαράτσι. Μήνυση δεν έχω κάνει. Έχω κάνει εξώδικα. Είναι σε ισχύ. Βέβαια δεν τον πιάνει τον ίδιο γιατί δραστηριοποιείται σε χώρο που υπάρχει ήδη υλικό δικό του και ο νόμος είναι λεπτός σε αυτό. Αν έχεις ήδη εκτεθεί δεν μπορεί να σε πιάσει ο νόμος" πρόσθεσε αναφορικά με την απαγόρευση που υπάρχει για την προσωπική της ζωή.
"Επειδή άκουσα σε μία πρωινή εκπομπή που σχολιαζόταν με το θέμα των εξωδίκων ότι εγώ βάζω τους συντρόφους μου να υπογράφουν συμβόλαιο σιωπής. Αυτά είναι αστεία, είναι καραγκιοζιλίκια αυτά… Και τα άκουσα από άνθρωπο που με ξέρει, είναι συνεργάτης μου και έχει ζήσει την περίοδο αυτή. Δεν κάνω τέτοιες χαζομάρες. Όταν ένας άνθρωπος έρχεται και μου λέει "Εγώ έχω θέμα με τη δημοσιότητα και πρέπει να με προστατεύσεις" του λέω ότι εγώ έχω πάρει αυτά τα μέτρα, αλλά για να ενταθούν πρέπει να υπογράψεις κι εσύ εξώδικο και να το στείλουμε" ξεκαθάρισε.
"Είχα μια σχέση που μου έλεγε ότι δεν θέλω με τίποτα να με δω στα περιοδικά και όταν του έδωσα την εναλλακτική προστασίας του μου το έπαιζε βαρύ πεπόνι... Δεν τους φωνάζω τους παπαράτσι. Δεν τους καλώ ποτέ τους φίλους παπαράτσι… δεν με ενδιαφέρει να παίζω με αυτόν τον τρόπο. Δεν είμαι και καμία γυναίκα που θα ντυθεί και θα βαφτεί ωραία για να βγει αξιοπρεπής στις φωτογραφίες. Δεν τους απαγορεύω όμως να με βγάλουν γιατί οι άνθρωποι είναι βάρδια εκείνη τη στιγμή. Τους σέβομαι όμως και στην Ανάβυσσο τους κερνάω και τους καφέδες και τα ποτά τους, γιατί κάνουν τη δουλειά τους. Αν δεχτώ όμως παράπονα και πρέπει να προστατεύσω έναν άνθρωπο, θα το κάνω", επεσήμανε για τους παπαράτσι που απαθανατίζουν τις προσωπικές της στιγμές.


ΠΗΓΗ: yupiii.gr