Ο Τζόνι Ντεπ απολογείται για τις δηλώσεις του ότι θέλει να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τις δηλώσεις του Τζόνι Ντεπ, μια απολογία του ηθοποιού φέρνει τα πράγματα σε μια (σχετική) ισορροπία. "Δεν βγήκε όπως ήθελα, και δεν ήθελα να κάνω κακό. Ήθελα απλά να διασκεδάσω τον κόσμο και όχι να βλάψω κανέναν".

Με αυτή τη δήλωση ο Τζόνι Ντεπ ξεκαθάρισε τι εννοούσε όταν είπε ότι θέλει να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, σε εμφάνισή του στο φεστιβάλ του Γκλαστονμπέρι. 


Σε ένα βίντεο που κατάφερε να εξασφαλίσει κάποιος από τους θεατές, ακούγεται ο Ντεπ να λέει "μπορούμε να φέρουμε τον Τραμπ εδώ; Όλο αυτό θα βρεθεί στον Τύπο και θα είναι φριχτό, αλλά χαίρομαι που είστε όλοι εδώ μαζί μου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος ηθοποιός δολοφόνησε έναν Πρόεδρο; (σαφής αναφορά στον Τζον Γουίλκς Μπουθ ο οποίος δολοφόνησε το 1865 τον Αβραάμ Λίνκολν)". 

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε αρκετές επευφημίες και χειροκροτήματα από το κοινό, ενώ συνέχισε λέγοντας πως "θέλω να διευκρινίσω πως εγώ δεν είμαι ηθοποιός. Λέω ψέματα για να ζήσω". Ταυτόχρονα προκάλεσε αναβρασμό μέχρι και στις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. αφού η απειλή δολοφονίας ενός Προέδρου είναι φυσικά κάτι που οφείλει να ερευνηθεί...

Πηγή: flix.gr (Μανώλης Κρανάκης)