"Συνεχίστε να στέλνετε μηνύματα. Της φτιάχνουν το κέφι": Ανακοίνωση για την Κατερίνα Βρανά και την κατάσταση της υγείας της

Πάνε σχεδόν δύο μήνες πάνε από τότε που η δημοφιλής stand up comedian Κατερίνα Βρανά  εισήχθη σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στη Μαλαισία. Η γνωστή κωμικός ταξίδεψε τον Απρίλιο στην Μαλαισία για να συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας της Κουάλα Λουμπούρ. Η εμφάνισή της τελικά ακυρώθηκε για λόγους υγείας, όπως αναφέρθηκε επισήμως από τους διοργανωτές. Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως αρρώστησε πολύ βαριά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η Κατερίνα Βρανά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα. 

Η σημερινή επίσημη ανακοίνωση από την εκπρόσωπό της: "Η Κατερίνα αρρώστησε πολύ βαριά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το τέλος Απριλίου. Πλέον είναι εκτός κινδύνου κι αρχίζει να αναρρώνει αργά και σταθερά. Ωστόσο, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επανέλθει πλήρως. Η Κατερίνα είναι ιδιαιτέρως ευγνώμων για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Ελπίζουμε όλοι για μια γρήγορη ανάρρωση και να ανέβει γρήγορα πάλι πάνω στη σκηνή. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας και τη μη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής. Η οικογένεια της Kατερίνας 
Υ.Γ Συνεχίστε να στέλνετε τα μηνύματά σας... Της φτιάχνουν το κέφι!" 

Η Κατερίνα Βρανά ζει από το 2000 στο εξωτερικό. Έκανε σπουδές υποκριτικής, αλλά την κέρδισε ο κωμικός αυτοσχεδιασμός. Το πρώτο της σόλο σόου "Feta with the Queen" απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το CNN την κατέταξε στην λίστα "Γυναίκες Κωμικοί Που Πρέπει Να Δείτε". Η παράσταση ήταν sold out σε 3 χώρες ενώ παιζόταν σε δύο γλώσσες. 

Έχει παρουσία σε θεατρικές παραγωγές στο Λονδίνο, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου και σε ταινίες μικρού μήκους σε Ελλάδα και Αγγλία ενώ ταυτόχρονα έχει συνεργαστεί με τους Αγγλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς BBC και Channel 4.

Πηγή: lifo.gr