Ειρήνη Κολιδά - Οι αποκαλύψεις για το τέλος του γάμου της και τον πρώην σύζυγο της

Η Ειρήνη Κολιδά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή DOT του MegaOne και εκεί αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της, αλλά και στο ποιος θέλει να κερδίσει το Survivor.


Για την προσωπική της ζωή: "Η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου είναι πολύ καλή. Όταν είσαι ξεκάθαρος και έχεις τελειώσει μία σχέση κατόπιν συζήτησης και έχει φτάσει σε ένα τέλμα μετά από αρκετή κουβέντα και χωρίς τσακωμούς... Νομίζω κάθε σχέση που τελειώνει πρέπει να τελειώνει έτσι γιατί έχεις βιώσει κάποια πράγματα με τον άλλον, τον σέβεσαι, τον αγαπάς. Απλά δεν μπορείς να είσαι μαζί του. Εγώ ήθελα να χωρίσουμε, αυτός δεν νομίζω να ήθελε να χωρίσουμε. Είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, είναι ένας πολύ καλός πατέρας, σωστός και το χειρίστηκε άψογα. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτόν. Τον έχω ψηλά γιατί είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Θέλω πραγματικά να φτιάξει τη ζωή του και να συνεχίσει. Εγώ δεν έχω μπορέσει να αφήσω ένα κενό, ένα τετραγωνάκι για κάποιον άλλον, είμαι πάρα πολύ με τον μικρό. Αν όμως βρεθεί κάποιος άντρας που θα μπορέσει να με ταρακουνήσει και να πάρει χώρο και χρόνο στο μυαλό μου, δεν ξέρω". 

Για τον παίκτη που θέλει να κερδίσει το Survivor και τον Γιώργο Αγγελόπουλο: "Σίγουρα θα ήθελα να κερδίσει το παιχνίδι κάποιο από τα παιδιά της ομάδας μου γιατί αυτά αγαπώ. Ας κερδίσει όμως αυτός που θέλει ο κόσμος. Ο κόσμος αγαπάει πιο πολύ τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Είναι σκύλος στα αθλήματα όπως και ο Μάριος και ίσως κερδίζει τις γυναίκες με την εμφάνιση και το στιλ του. Εμένα δεν είναι του γούστου μου, αλλά αρέσει".

Πηγή: yupiii.gr (Μανταλένα Κουβάτση)