Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκαλύπτει γιατί έλειπε από την Μενεγάκη και αν θα παραμείνει στην εκπομπή

Η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ελένη Μενεγάκη έχουν μακροχρόνια συνεργασία, ωστόσο, η απουσία της πανελίστριας από την εκπομπή πριν από λίγους μήνες είχε προκαλέσει εύλογα ερωτήματα για το μέλλον της συνύπαρξής τους και φήμες για κλυδωνισμούς στη σχέση τους.

"Το μικρό διάστημα που έμεινα εκτός είχε να κάνει με κάτι δοκιμές που έγιναν για το καλό της εκπομπής. Ούτε στον πάγο με έβαλε η Ελένη (τι είμαι, ο Μπαρμπα-Στάθης;), ούτε πήγα στο στούντιο και δεν με έβγαζε στον αέρα (έχουν μεγάλη φαντασία κάποιοι), ούτε φυσικά με μαχαίρωσε -θα είχα σημάδια! Αρέσκονται στη μυθοπλασία στην Ελλάδα. Τίποτα δεν έγινε μεταξύ μας. Είμαστε όπως πάντα και δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζει όλο αυτό. Έγραψαν και πως με υποβίβασε επειδή βγήκα με link. Μα πάντα έβγαινα με link -δημοσιογράφος είμαι, τι λένε πλέον;", λέει, στην Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη, η Κατερίνα. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αποκαλύπτει πως δεν γνωρίζει αν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή, καθώς το συμβόλαιό της λήγει στις 30 Ιουνίου και, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. "Όλα για την ώρα είναι θολά ακόμα", επισημαίνει και, ερωτηθείσα αν έχει μιλήσει με την Ελένη για το θέμα αυτό απαντά πως "όχι, δεν έχουμε κάνει ανάλογη κουβέντα. Είναι όλα ρευστά – όπως είναι σε όλο το τηλεοπτικό και όχι μόνο σκηνικό. Υποθέτω πως είναι σε συζητήσεις και σχεδιασμούς".