Στέλιος Χανταμπάκης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επεισοδιακή συνέντευξη στον Άγιο Δομίνικο

Στο Survivor Πανόραμα ήταν καλεσμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης την Παρασκευή. "Ήμουν αυτός που έκανα ποδαρικό στο Survivor Πανόραμα. Δεν είχα κάτι άλλο να πω γι αυτό θεώρησα σωστό να μην ξαναβγώ. Να πω πάλι τα ίδια; Τα είπα στον Άγιο Δομίνικο. Απάντησα σε ό,τι με ρωτήσατε. Στα κύρια ζητήματα του Survivor στους 2,5 μήνες που έμεινα στον Άγιο Δομίνικο" είπε αρχικά ο πρώτην παίκτης του reality επιβίωσης.


"Δεν ήθελα καθόλου χρόνο. Ήθελα συγκεκριμένα στοιχεία. Από τη στιγμή που καλούμαι να απαντήσω σε κάποια πράγματα χρειαζόμουν στοιχεία. Ήθελα να μου δείξεις τον λόγο μου σε συγκεκριμένα βίντεο. Να κάνω την αυτοκριτική μου και να ζητήσω συγγνώμη. Στους συμπαίκτες μου στις άλλες οικογένειες. Η κλίκα φαίνεται στα βίντεο που ετοιμάστηκαν τώρα; Από πού μεταφράστηκε ότι αυτή η κλίκα ήταν δική μου και ήμουν ο εγκέφαλος; Μια οποιαδήποτε παρεξήγηση δεν μπορεί να καταλογίσει κάτι τέτοιο. Η ερώτηση που μου είχες κάνει στην πρώτη εκπομπή ήταν ότι ηγούμαι σε κάποια κλίκα και είπα ότι φέρε μου το βίντεο που να δείχνει ότι ηγούμαι σε άλλον έναν παίκτη" σχολίασε στην Ελεονώρα Μελέτη απαντώντας έμμεσα σε όλους όσοι τον κατηγόρησαν για τις συμπεριφορές του μέσα στο παιχνίδι αλλά και όσα προέκυψαν μετά την αποχώρηση του.
Η παρουσιάστρια επεσήμανε ότι επειδή κάποιοι δεν καλύφθηκαν από τις απαντήσεις του τότε ή δεν άκουσαν τις απαντήσεις του η εκπομπή θεώρησε σωστό να τον ξανακαλέσει.
Για τη σχέση με τους συμπαίκτες του ο πρώην Survivor είπε: "Όλοι μαζί κάτσαμε και συζητήσαμε με κλειστές κάμερες για να μπορούμε να κάνουμε παρέα. Δημιουργήθηκαν φιλίες με κοινά ενδιαφέροντα. πχ εγώ έκανα παρέα με τον Χούτο γιατί μιλούσαμε για τα παιδιά μας και για μπάλα. Αν έφυγε εξαιτίας μου είναι κρίμα το παιδί".
Λίγο αργότερα δήλωσε σχετικά με την εικόνα που έβγαλε προς τους τηλεθεατές: "όποια ένταση ή όποια χαρά είδε ο κόσμος ήταν δική μου επιλογή. Εγώ επέλεξα να δείχνω στον κόσμο τις όμορφες, τις άσχημες στιγμές μου. Είμαι άνθρωπος που διαβάζομαι. Δουλεύω με ανοιχτές κάμερες χρόνια και δεν έχω εκτεθεί. Θεωρώ ότι ο κόσμος βλέποντας μεμονωμένες στιγμές έχει το δικαίωμα να το ερμηνεύσει όπως θέλει".
Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε σοβαρό πρόβλημα μεταξύ τους και εξήγησε πως ειρωνεύτηκε τον σταυρό που έκανε ο νησιώτης αφού 3 ημέρες νωρίτερα την ώρα του φαγητού ζήτησε να κάνουν την προσευχή τους και να φωνάξουν και τις κάμερες. Το γεγονός αυτό πυροδότησε σχόλια  και γέλια στους υπόλοιπους παίκτες.
Για το περιστατικό με την Ειρήνη Παπαδοπούλου δήλωσε: "Φταίει το μοντάζ. Bullying δεν θα έκανα σε κανέναν άνθρωπο και πόσω μάλλον με έναν άνθρωπο που έκανα παρέα εκεί μέσα. Με το που βγήκα από το παιχνίδι είπα την πρόθεση μου στην Ειρήνη. Ξέρω πολύ καλά τι θα πει ψυχολογική κακοποιήση. Ήταν μια άστοχη πλάκα".
Για όσα έχουν ακουστεί για την κλίκα Χούτος, Χανταμπάκης που έκανε στην άκρη την Ειρήνη Παπαδοπούλου σχολίασε: "Είχα δικαίωμα να ψηφίσω όποιον θέλω και όποιος είχε πρόβλημα θα μπορούσε να ρωτήσει και αν κάτι τον ενοχλεί να το συζητήσουμε. Την ημέρα που θα έφευγα μίλησα με την Ειρήνη την ώρα που έκοβα καρύδες, της εξήγησα πώς έχουν τα πράγματα, της εξήγησα ότι δεν είχα σκοπό να την κάνω στην άκρη ή ότι υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης... Γκρεμίστηκε η εμπιστοσύνη της σε μένα, πίστευε ότι έχω πει πράγματα για την προσωπική της ζωή για την ψυχολογική της κατάσταση και έχω επηρεάσει και άλλους".


ΠΗΓΗ: yupiii.gr