Οι πρώτες μέρες της Beyonce με τα δίδυμα

Την Τρίτη, διάφορες πηγές επιβεβαίωσαν στο E! News πως η Beyonce γέννησε τα δίδυμα εκείνης και του Jay-Z. Η επιβεβαίωση ήρθε μετά από μέρες που οι εικασίες για τον ερχομό των διδύμων έκαναν τον γύρο του internet.


Μπορεί ο Jay-Z και η Beyonce να μην έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός, αλλά ο πατέρας της Beyonce, έκανε ένα post στο Twitter, στο οποίο καλωσορίζει τα δύο του εγγόνια, μαζί με μία κάρτα που γράφει "Happy Birthday." 

Ωστόσο, οι fans της Bey δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με την κίνηση, αφού προτιμούν να το ακούσουν από την ίδια τη τραγουδίστρια. O Matthew Knowles, έγραψε: "Ήρθαν! #beyonce #twins #jayz #happybirthday". 

Πηγές αναφέρουν στο E! News, πως οι τελευταίες μέρες είναι για το ζευγάρι "καλύτερες από ποτέ", όσο απολαμβάνουν τη ζωή με τα νέα μέλη της οικογένειας. Τα δίδυμα είναι υγιή, ωστόσο, μία πηγή αναφέρει πως υπήρξε μία πολύ μικρή επιπλοκή και γι' αυτό η οικογένεια βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. 

Όσο για το φύλο, μία γυναίκα φωτογραφήθηκε έξω από το νοσοκομείο, να κρατά ένα μπουκέτο και δύο μπαλόνια, σε χρώματα ροζ και μπλε, τα οποία γράφουν "It's A Boy!" και "It's A Girl!" μαζί με μία κάρτα, η οποία φαίνεται πως γράφει "B & J" -δηλαδή, προς Beyonce και Jay Z. 

Σίγουρα, ούτε το φύλο αλλά ούτε και τα ονόματα των παιδιών έχουν επιβεβαιωθεί και μέχρι να το κάνει η ίδια η Beyonce, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πηγή: jenny.gr (ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ)