Όλα όσα έγιναν στο 8ο live του "Your Face Sounds Familiar"

Το 8ο live του "Your Face Sounds Familiar" τα είχε όλα! 10 ξεχωριστές εμφανίσεις, απολαυστικές ενσαρκώσεις και πολύ κέφι ξεσηκώνοντας κοινό και κριτές. Ακόμη, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, συνόδευσε στο μουσικό "πάλκο" τον νικητή της βραδιάς, Αντώνη Δόμινο.


Τι είδαμε, όμως, στο 8o live; Την Κόνυ Μεταξά να ανοίγει τον κύκλο των μεταμφιέσεων, ενσαρκώνοντας την Era Istrefi στο hit “BonBon” πλησιάζοντας αρκετά το πρωτότυπο. Ο Άρης Μακρής μετέφερε στη σκηνή τον Sir Elton John με το "Can you feel the love tonight", μία αρκετά απαιτητική ενσάρκωση. Ο Δημήτρης Μακαλιάς ξεχώρισε ως Billie Joe Armstrong των Green Day, ενσαρκώνοντας πιστά τη "psycho" εμφάνιση και ερμηνεία του τραγουδιστή στο "Basket Case". Ο Γιάννης Χατζόπουλος, μας ταξίδεψε στα 90s, στην καλύτερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής, ως "Αλεξία" με το τραγούδι που έχει αγαπηθεί όσο λίγα, "Τα κορίτσια ξενυχτάνε". Ακολούθησε η Ιρένε Τροστ ως Britney Spears με το "Toxic", ενώ στη συνέχεια η Παρθένα Χοροζίδου έφερε άρωμα Πόντου και μας συγκίνησε ως Χρύσανθος με το τραγούδι "Αναστορώ τα παλαιά". Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έφερε τη disco στο πλατό του show ενσαρκώνοντας τον Rick Astley με το "Never gonna give you up", ενώ η Σαμπρίνα μεταμφιέστηκε σε Στέφανο Κορκολή ερμηνεύοντας ένα από τα πιο γνωστά του hit "Και βγάλε το κραγιόν σου". Ο Αντώνης Δόμινος, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του, ήταν και ο νικητής της βραδιάς, ενσαρκώνοντας τον Πάνο Γαβαλά με το "Δεν με πονάς, δε μ’ αγαπάς", έχοντας τη Μαρία Μπεκατώρου στο πλευρό του. Το διαγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε με τον Ησαΐα Ματιάμπα ως Μάριο Φραγκούλη, ερμηνεύοντας "Τον εαυτό του παιδί".
Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του "Your Face Sounds Familiar", έδωσε την ευκαιρία στο νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, ο μεγάλος νικητής  του 8ου live, ο Αντώνης Δόμινος, έδωσε τα έσοδα στον "Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικιών Άνδρου".        

Τι μεταμφιέσεις θα δούμε στο επόμενο live, την Πέμπτη 22 Ιουνίου, στις 21.00;

Στο 9ο Live , θα δούμε τους παίκτες (σε αλφαβητική σειρά) να παρουσιάζονται ως:

Δημήτρης Μακαλιάς: Gene Kelly με το "Singing in the rain"
Άρης Μακρής: Metallica με το "Enter Sandman"
Ησαΐας Ματιάμπα: Stevie Wonder με το "Superstition"
Κόνυ Μεταξά: Damien Rice με το "The blower’s daughter"
Αντώνης Δόμινος: Pharrel Williams με το "Happy"
Σαμπρίνα: Olivia Newton – John με το "Physical"
Ιρένε Τροστ: Δήμητρα Γαλάνη με το "Δύο μέρες μόνο"
Γιάννης Χατζηγεωργίου: Lana Del Ray με το "Blue Jeans"
Γιάννης Χατζόπουλος: Λευτέρης Πανταζής με το "Στον έβδομο ουρανό"

Παρθένα Χοροζίδου: Ελένη Τσαλιγοπούλου με το "Εγώ σ' αγάπησα εδώ".